Ayezhanim Erken gebelik testi ve üstündeki testi bugün yaptım diğerleri üst üste diğer önceki günlerde yaptığım testler ggebelik var mı sizce
Nurosss Ayezhanim bende böyle hayalet çizgiler görüyordum adetim geçtikten sonra ki gün yaptım daha da netleşti ve şuan 16 haftalık hamileyim umarım istediğin olur ☺️
bsranur123 Ayezhanim kuzum hayırlı olsun cok cok sevindim yumurtlama tarihlerimiz ayni idi 26-27 bn bugün yaptım negatifti ama senin minis el sallamis🥰
12Hilal12 Ayezhanim bende bu test ile reglim 5 gün gecikince öğrendim ovulasyon takibi yapmıştım bende şuan 13+1 deyiz adet gününüzde veya geçince tekrarlayın isterseniz ama çizgi görünüyor 🤗🌼
white_flower Ayezhanim daha yeni gibi sanki silikte olsa çıkmış kan testi verirseniz çok daha net olur inşallah vardır 🤲
zeynozey Ayezhanim geçen ay kendimden biliyorum hiç olmasa hayalet çizgi bile çıkmıyor erken gebelikte 🙃🙃🙃 inşaAllah vardıırrr 😍😍
zeynozey Adetin ne zamandı canım? Kaç gün önceden yaptın? Erken gebeliğide diğer ince testi de ? Yumurtlama günlerimiz aynı
Ayezhanim zeynozey canım 27 kasim ikinci yumurtlama günüm idi 26/27/28 Kasım catlama günü 27/28/30 u değerlendirdim
zeynozey Ayezhanim ay önceden bende tek yumurtlama oluyordu. Bu ay iki yumurtlama geçirdim bende… inşallah çift yumurta ikizi olur😂😂
SedaAnne zeynozey bende innovitayla takip ettim sizinkinden daha silikti öğrendiğimde kan verdiğimde 13 çıkmıştı. Hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰
Solmaz-Papatya Benimde yumurtlamam 25 kasımdı bugün idrar testi yaptım böyle çıktı diye attım hamile değilim diye belirti var mı sizde varsa ne belirtiler var
Ayezhanim 12Hilal12 ovulasyon takibi ile hangi günleri degerlendirdiniz pik gününü mu yoksa pikten sonrayi mi
12Hilal12 Ayezhanim pik gününu ve ondan sonraki 2 günü daha değerlendirdik ama normalde zaten 2-3 güne bir ilişki oluyordu