Ebrumarbling Morvi benim çok moralim bozulmuştu doktor sezeryan deyince ama İnan çok rahat oluyor şuna sancı nedir bilmiyorum epidural anestezi yapıldı zaten kendimdeydim o yüzden doğar doğmaz emzirdim ama iyiki sezeryan olmuşum hiç korkma canım
Morvi Ebrumarbling sezeryandan sonra çok ağrı oluyor falan dediler hemen süt gelmiyor bebeğinle ilgilenemiyorsun falan dediler 😑
Morvi Rasev buradaki tavsiyeleri istersen dene sende canım. Ben deneyeceğim. 2 hafta sonra kontrol var inşallah döner 🙏🏻 Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin 🙏🏻
Rasev Morvi inşəAllah canimya artik kendimi sezeryanada alistiriyorum birdem olursa soka girmeyeyim🤦🏻♀️
Morvi mucizem_0809 he ya sorma 😔 Allah hayırlısını nasip etsin inşallah canım biz elimizden geleni yapalım da 🙏🏻
Ebrumarbling Morvi bende hiç öyle olmadı arkadaşım da sezeryan oldu o da öyle olmadı denilene bakıp kafana takma hiç
Crtnpkz Morvi sol yanına yatmaya devam edersen daha çabuk döner dedi bana benimkide dönmedi 32 haftalık 😊
Melissargun Morvi valla benimki umutsuz vakaydi basından beri yan duruyordu sezeryana tam 1 hafta kala döndü ogluş ... tam 37 de döndü.