Morvi Selam kızlar, 35 haftalık hamileyim ve bebeğim hala dönmedi ve başı yukarıda 😔 doktor sezeryan olacak gözüküyor dedi ama ben normal Doğum istiyorum 😑 aranızda 35 haftadan sonra dönen ya da dönmesi için bir bilgisi olan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim 🙏🏻
Fatmasnny Morvi bildiğim kadarıyla bebek Doğum anında bile dönebiliyor. Acele etmeyin o yüzden. O karar Verir Nasıl geleceğine
rfzsB Morvi cnm ablam 42.ci haftasında doğum yaptı ve kızımız aşağı dönmemişti beklediler gelmeye hiç niyeti yoktu sonra suni sancıyla oldu, inşaellah sağlıcakla kucağına alırsın
Ebrumarbling Bana Morvi bana da ilk bebeğim de 35. Haftada dönmedi sezeryan dedi doktor bende 38. haftada sezeryan oldum beklemedik
Esrabz Benim doktorum 36. Haftaya kadar donebilir demişti. Suan bende 30. Haftamdayim kafasi asagida ama donermi ters durusa gecermi bilmiyorum
Morvi Esrabz kafası aşağıda olması çok güzel. Keşke benim de öyle olsa 😑 hiç dönmedi benim bebeğim hep kafa yukarıdaydı maalesef.
Minikcikk Ben şuanda 35+3 üm doktorum daha çok var dönmesine dedi. Ve benim karşı komsum dogum yaptı gecen ay onun bebişi 39 da döndü ve 40 da dogum yaptı
Morvi Minikcikk canım normalde 28-32 arası dönmesi lazımmış ama dediğin gibi her zaman dönebilirmiş. Doktor sezeryan günü bile kontrol edicem dedi. Dönsün de ne zaman dönerse dönsün. 2 hafta sonra randevum var sezeryan olacakmış gibi tetkikler yapılıp gün verilecek 😑😑
Kzbnzm1997 Bebek doğacak vakit bi anda dönüyormuş benim görümcem öyle oldu gece döndü sabah doğum yaptı 😊
Morvi rfzsB inşallah canım ya bizim doktor beklemiyor bir de kafa yukarıda olunca bebeğin başına da baskı yapıyormuş. 39 da alacaklar dönmezse
Morvi Ebrumarbling çoğu öyle oluyormuş. Sezeryandan sonra hemen kendine gelip emzirebildin mi? Biraz tereddütlerim var korkuyorum 😑
Ozlemm Morvi 37. Haftamda dondu. İnsikak suresini okuyup secdesini yapin Allahin izninile donecektir...
Busrakopuz Morvi aramızda 1 hafta var bende mecburi sezeryan olacağım benim bebeğim de dönmedi 2 kasıma gün verdi doktorum
Morvi Busrakopuz 😑😑 2 Kasım da bana da sezeryan için gün verecekler 😑 girmeden önce doktorun yine kontrol etsin belli olmaz belki döner . Allah hayırlısını nasip etsin inşallah 🙏🏻