Bebekliannee El49 bu testeler asla %100 Sonuc vermiyor. Boşuna sters yapmaya derim. Şimdi yorumlarda da yazan olur öyle coookkk söyleyip de sağlıklı doğan bebek var. Hatta nerdeyse çoğu saglikli doğuyor. Bu strese girmemek için ilkinde yaptırmadım bu 2.gebelik bunda da yaptırmayacagim.
Kahvesever El49 Bununla çok stresli zaman geçirdim ben. Amniyosentez ile kan tercihim vardı. Ben kan tercih ettim. O zaman temiz çıkmıştı , taa mart ayıydı. Ağustosta doğdu Çok şükür 4 aylık sağlıklı bir oğlum var. 😊 Kafanızı karıştırmayın bence.
Zypnmlk El49 merhaba aynı şeyi bende yaşadım yüksek riskli çıktı fetal DNA yaptırdım ve bugün doğum yaptım bebeğim gayet sağlıklı çok şükür
Emmu El49 çok geçmiş olsun ablama da dediler biley çıkmadı korkma inşallah bişey olmaz cinsiyetini söyle di mi
Ummu1234 El49 bendede tisk çıktı 25 yaşındayım detaylı ultrasona girdim sonuç temiz bebeğim sağlıklı ❤️
ardaada El49 benim de ailemde yok. İkili testte risk oldupunu söylediler amniyosentezden önce fetal dna testi yaptırdım. Orada herhangi bir risk çıkmadığından amniyosenteze ihtiyaç duyulmadı
Ayshed Merhaba arkadaşlar.Öncelikle Rabbim hepimize hayırlı,sağlıklı,sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah. Ben de haftaya 2li test yaptıracağım.Aynı stres durumlarını yaşıyorum.Bu testin sonucu hemen çıkıyor mu bilginiz var mı?
prensesveannesiii El49 yani beni yanlış anlamayın ben 36+2 haftalık hamileyim benim doktorum da beni amniyosenteze yönlendirdi bebeğin özürlü olabilirde olmayabilirde dedi ben istemedim yaptırmayı yani Allah neyi nasıl kısmet etmişse öyle olsun dedim hakkımda hayırlısı olsun dedim yani Allah etmesin aldırmayı düşünüyor musun eğer öyle bşy varsa?
Hulyasezer prensesveannesiii banada özeldekı oyle dedı perınalotojı ve 2 doktor da normal düşük risk herkeste cıkan bır sonuc oldugunu soyledı ama ıste ınsanın aklı ıllakı o ılk soylenende kalıyor ya rabbım saglıkla kucagımızaalmayı nasıp etsın bende hıcbır test yaptırmadım suan 33 haftalığız
Roar-123 prensesveannesiii merhaba . Doktorunuz ne zaman istedi amniyosentezi ? Haftanız baya ilerlemiş ben de düşünüyorum ama ben de 28. Haftaya geldim .