Gskader Nisanduaaa1 hayır aksine daha sağlıklı besleniyorum şimdi hastanedeyim sonuçlarım temiz görünüyor şükür 🥰
bebek_firarda Ozerbusra 25+5 im bende sizin gibi tam 10 kilo aldım😂hiç bişeyden kısmadım bebişiminde kilosu gayet normal, doğduktan sonra veririm yeter ki iyi olsun🐣🤭
deneyimlianne2 egesmommy doğru beslenme ve hareket. Önemli olan bebeğin kilo alması zaten diğer türkü bizim aldığımız kilolar hem bedenimize yük hem de bebeğimize.
muallimehanimmom5 Gskader ilk 3 ay kusma yaşayanlar az alıyor benim ilk bebeğimde ilk 3 ay çok kustum ondan doğuma kadar 7 buçuk kilo almıştım sadece ama şimdi ki hamileliğimde kusmamak İçin cok fazla ilaç kullandım 30. Haftama giriyorum tam 7 kilo almışım şimdiden bakalım kavla tamamlarım
kbrkbrk Gskader 27+2 hamileligimin basinda 4 kg vermiştim 3.5 kg geri almışım. Bundan öncesi iyiydi de sonrası korkutuyor beni😁
Betulhdvrd Gskader 27.haftadayiz ilk üç ayda verdiğim kiloları geri aldığımı da sayarsak 6 kilo almışım bu haftaya kadar. Yoksa hamilelik öncesi kiloma göre +3 sadece🙊
erkekanne34 20+5’im 5 kilo aldım Kd doktorumda 8 kilo almış olarak görünüyordum diyetisyenle devam etmelisin dedi diyetisyene başladım Şuan diyetisyenle devam ediyorum Diyetisyenin tartısında 5 kilo almış görünüyorum
elifcicek_07 Nisanduaaa1 bunları okuyunca çok korkuyorum 20 kilo çok yaa belli olmasa da o kiloyu aldınız sonuçta. Bebekler sağlıklı gelsin kiloya bi çözüm bulunur inşallah