Leylabngll aylin1629 vallahi bebeğim benim aşırı şiddetli belim agriyordu uyuyamiyordum sanki bıçak saplanmis ve öyle kalmış gibiydi yine bir gece öyle oldu yatakta kalakaldim doğrulamıyordum eşim ambulans çağırdı gittik kanda 3 haftalık olduğumu öğrendim ✨ insaAllah rabbim size de en hayırlısını nasip etsin 🥰🤲
Gizem1812 ozerturksule ben de 3unde verdim 117 5inde verdim 230 bi daha vermedim doktor istemedi 15inde gel keseyi gorelim dedi. Heyecanla bekliyorum simdi. Saglikla kucagimiza alalim insallah ❤️
ExcitedMomm Emineo98 bende hiç belirti olmadı sadece midem kazınıyor gbiydi 2. Haftamda regl den dolayı tahmin edip kan testi yaptrdm ve öğrendim. İlk gebeliğimde de mide kazınması dahil hiçbir belirti yoktu. Değişkenlik oluyor yani
ozerturksule Gizem1812 inşallah önce keseyi görür sonra da kalp atışını duyarsınız, 1 gün aramız var değerlere baktırmada benmki bi tık daha düşük size göre, programa göre kaç haftalık gözüküyorsunuz ve son regl tarihiniz neydi 😊
Gizem1812 ozerturksule tesekkurler ikimiz icin de insallah. Son adet tarihim 8 kasimdi. Bu ay 6sinda olmam gerekiyordu. Sizin sureciniz nasil ilerleyecek doktora gorundunuz mu? Ben doktorumdan da memnun kalmadim :(
Esrakaplannn [silindi] pek alma taraftarı degildim o yuzden kullanmadim ama suan 14 haftaligiz biraz daha geciyorr
ozerturksule Gizem1812 benm de 8 kasımdı son adetim, 3ünde ya da 4ünde olmam gerekiyordu bu ay olmadım, doktora da pazartesi için rabdevu aldım gitmedm daha gitsem de bir şey görünmeyecek diye erkene almadım randevuyu, cuma günü birdaha beta için kan vereceğim
Gizem1812 ozerturksule ben de 15ine kadar evde vakit gecirmeye calisiyorum. Tekrar beta vermeyecegim aksi bi durumda zaten hissederim diye dusunuyorum. Herhangi bi belirtim de yok. Guzel haberler alalim insallah hayirlisiyla 😍
ozerturksule Gizem1812 bende 12sine aldım randevuyu belki vitamin vs başlamam gerekir diye çünkü d vitamini demir değerlerim çok düşüktü son ay ilaç da kullanmadım ya da tutunması için belki ekstra bir şey gerekir diye tedirgin oldum. İnşallah güzel sağlıklı geçer ama beklemek çok zor
Gizem1812 alyakaram ben de bugun gitsem hersey yolundaysa o degerler olur sanirim. Ama simdilik bekliyorum. Baska bisey dedi mi doktor ne yiyip ne icelim ne yapalim 🐣❤️
alyakaram Gizem1812 çok erken daha dedi folik asit verdi kese gözükmez dedi dediği gibide gözükmedi 15 gün sonra gideceğim inşallah bence beklemekte fayda var
alyakaram Gizem1812 bencede hatta gitmeden kan ver devlette değerlerine baktır özelde diğer kan tahlillerim için 1300 istedi🫠