aysenur-y1 Betulomay_ merhaba ben de 4+5’teyim cumartesi gitmeyi düşünüyorum doktora kese görünür mü bilmiyorum beta en son cumartesi 477’ydi sizin kaçtı
slmdmrl Emineo98 bende kürtaj olalı 3 ay oldu hamile kalamıyorum rahim duvarım incelmiş şu an yumurta sayımı için ve rahim duvarı inceliği için sürekli doktora gidiyorum
Betulomay_ aysenur-y1 22 kere baktırdım bir ilk öğrendiğimde ayın 1 i 155ti 5 inde tekrar baktırdım 1900 küsürlerde çıktı
femme Emineo98 adet gun erken gebelık testı ıle ogrendım 🌼bulantı vs yoktu, hazımsızlık vardır sureklı :/// bulantılar kusmalar daha yenı basladı 7+1 olduk 🌼
aylin1629 Leylabngll merhaba canım benimde yumurtlamadan 1 hafta sonra bel ağrılarım başladı oturup kalkarken batıyor sanki temizlik yaparsam falan ağrıyor çok o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum. Sizin ağrılarının nasıldı? Dün kaset test yaptım çıkmadı😔 bat 10 aralık
Leylabngll aylin1629 vallahi bebeğim benim aşırı şiddetli belim agriyordu uyuyamiyordum sanki bıçak saplanmis ve öyle kalmış gibiydi yine bir gece öyle oldu yatakta kalakaldim doğrulamıyordum eşim ambulans çağırdı gittik kanda 3 haftalık olduğumu öğrendim ✨ insaAllah rabbim size de en hayırlısını nasip etsin 🥰🤲
Sans45 Emineo98 4 haftada öğrendik 5.ci haftadan itibaren hala bulantı var ama azaldı şükür şuan 20 haftalıgız
Eceeeeee Haftada öğrendim hiç belirtim yoktu göğüs hassasiyetim vardı öyle keyfi yaptım pozitif çıktı
Esra0707 @Emineo98 4.haftamda öğrendim.butun belirtiler vardı,10.haftamda bulantı kusmalar başladı, şuan 14+3 üz hala devam ediyor
Arzum_87 Emineo98 Ben 5 haftalıkken öğrendim. Tek belirti regl gecikmesiydi. Aslında kasıktan karına doğru uzanan kırmızı bir çizgi görmüştüm kaşıdım tırnağım yoldu herhalde diye düşünmüştüm. Meğer gebelikten kaynaklanmış bilemedim 🤭
Rosense 6.haftada öğrendim. Henüz ilk kez korunmamıştık, o nedenle pek ihtimal vermiyordum. İlk seferde hamile kaldım.