Gizemttt Ben 6.gün test yaptım çıkmadı çok üzülmüştüm bide kan verelim dedik kanda çıktı kızıma kavuşmama son 9 gün kaldı … bence test yapmayın kan verin test yanıltabiliyor
minikmucizemmmmmm Tcher123 kızz tebrik ederim tesadüfen gördüm haber ver demiştimmm😂 hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah çok sevindim çok şükür rabbim seninde yüzünü güldürdü, darısı bekleyen herkese ❤️❤️❤️
Mehtap5353 minipanda bence 5.gün erken ben 9 günümde idrarda kaliteli test almıştık o kadar silik çıkmıstıki biz uyduruyoruz demiştik artık gidip kan verdik allaha şükür cıkmıştı
Mucizemibekliyorum_ minipanda evet var gerçekten Ben dayanamaz kan verirdim. Hemn çıktı değil inşallah kuruma çizgisi değildir ama bnce var ya😍
minipanda Mucizemibekliyorum_ tam tersi ,dün gece erken gebelik yaptim o aşırı silikti sabah kaset test daha net ckti ,o erken gebelik testin markasi awoxtu
minipanda Mucizemibekliyorum_ sabah tekrar yapcan testi atarim canim iyice koyulaşrsa kan verrm galiba ama daha test gunum gelmedi
Aysenur222 minipanda sakın kan. Verme cok saçma vermen sonra artçakmı diye beklicen sürekli zaten pozitif i görmüşüm test gününde kan ver kimyasalmı degilmi hem anlarsın
_Hill_ minipanda allahın izniyle koyulaşır kuzum içini ferah tut bencede kan verme durduk yere stres olma artıcakmı artmıycakmı diye