Esraserpil [bilinmeyen] seni cok iyi anliyorum benimde iki kaybim var 10 haftalik kalbi durdu kurtaj bide 6 haftada dusuk yaptim Kahverengi icinde eski kan oldugu icin rengi oyle olurmus yani demek istedigim takip et pembe veya kirmizi olunca yeni kan oluyormus en kisa zamanda devam eder veya artarsa yinede doktoruna gorun icin rahat etsin igne ve progestan başlasınlar gecmis olsun🌺🌺
aysgl13 Göbekten vurmani tavsiye ederim. Göbek deliğinin 5 parmak kenarından göbeğini sıkıştırarak.. Zaten içinde bu şekilde vurmak gerektiği yazıyor. Niye kol bacak karıştırıyorlar bu eczacılar falan şaşırıyorum. Tamam oralardan da vurulur ama esas yeri göbek bunun. Çünkü yağ dokusunun içine enjekte etmen lazım. Kasa değil. Kolda ve bacakta yag daha az
Esraserpil [bilinmeyen] sıkmadan vuruluyor bana vuran hemsirelerin bazıları sıkmıyordu ama sıkmak daha iyi canın daha az yaniyor insallah hayirli haberler alirsin bir doktora gorun icin rahatlasın banada 3 kayiptan once yapilmaz dediler senin gibi unv. Arastrma hastanesinde yaptirdim 2 genimde cikti insallah saglikla kucagimiza aliriz hepimiz
Kagan_pasa2 [bilinmeyen] merak etme benim de öyle olmustu. Sadece bir Kaç damlaydi ama doktorunla irtibata gecmelisin
Kagan_pasa2 Habis07 34. Haftada biraktim. Igneye devam ediyorum son güne kadar. Bazilari dogumdan sonra da kullaniyor doktorum bana sonrasi için bisey demedi henuz
Kagan_pasa2 [bilinmeyen] bu degerler cok Iyi bilmiyorum ama her doktor bunu soyluyor kimyasal boş dış gebelik olabilir diye. Bol bol dua et rabbimin verecek canı varsa ne kanamalar gecirip doğum yapan var. Ilaclarini kullan dikkat et tevekkul allah artık
mercimek1994 [bilinmeyen] ilk ignemi kendim yapmasaydım hiç yapmazdım sanırım ve kol ve bacak çok acıyor göbekten yapın
Kagan_pasa2 Habis07 dogumdan sonrasi olsun da kullaniyor napalim 😊 o zaman gobekten kolay olur şimdi yapamiyorum artık gobekten
Papatya07 [bilinmeyen] canım yeni gördüm mesajını kusura bakma isim konusunda kararsızız hala bakalım daha zaman var