Boncuk62
[bilinmeyen] malesef hisedyruz ama alışıyrz bnde ilk zamanlar cesaret edemedim ama şimdi kndim yapyrum canım sen hangsini kulanyrsun bn cleaxsen kulanyrum hmde gnde 2 tane ama bu ara bulunmuyo pek piyasada enox sa gectik Allah yardımcmz olsun bn 27 haftaya geldim canım atrca dodex vitamin iğnesi ve pruloton erken doğum rskine karsda iğne kulanyrum 🤣
Bouquet
[bilinmeyen] Koldan ve bacaktan çok acıyor nacizane fikrim göbekten vurmanız.Ben 38 haftalık gebeyim hala göbekten yapıyorum pek acı olmuyor ..
Papatya07
Canım 20. haftadayım Salı günü de yaptım doktorum bırakalım dedi biraktim öğrendiğim ilk günden bu yana yapmıştım ilk gün hemşire kolumdan yaptı nasıl yandı iliklerime kadar hissettim ondan sonra hergun kendim göbekten yaptım birgun sağ birgun sol derken bugünlere geldik hersey geçiyor merak etme yeterki sağlık olsun
Muhammedamine
[bilinmeyen] göbek deliğinin 4 parmak sağına veya soluna 20. Haftaya kadar göbekten yapmanı tavsiye ederim . Ayrıca tekrar yazdıklarında söyle cleaxan yazsınlar en iyisi o oksapar çok yakıyor
Muhammedamine
[bilinmeyen] acımaya hep acıyor canım ama zamanla alışıyırsun 25 haftadır kullanıyorum 29. Haftadayım heryerim mosmor bezeler içinde ama Rabbime bin şükür tedavisi mümkün geriside önmli değil evladımı kucağıma alırım geçer Rabbimin izniyle kendin vur canım alışman lazım insan kendine daha kibar vuruyor ben hayatta başkasına güvenenem ☺️🤗
Destina21
[bilinmeyen] cnm ben de ikinciyi vurdum göbekten. . Çok yanıyor anlatamam inşallah sifa olur .. senin kan pıhtılaşma sorunun yalnız mi var.
Muhammedamine
[bilinmeyen] canım söyle doktoruna sana rapor çıkartsın hemen git çıkart ben 4 kutu iğne alıyorum her ay 5 kuruş para vermiyorum raporla tamamen bedava . İğneyide cleaxan yazarmısınız de yazar bende ilk oksapar kullandım araştırdım en iyisi cleaxan yakmıyor oksapar kadar
Kagan_pasa2
[bilinmeyen] tatlım seni o kadar iyi anliyorum ki . Postunu gorunce aylar oncesine gittim. Evet aciyor Morariyor yeri geliyor ağliyorsun yeri geliyor bu da geçer diyorsun. Bazen hîç hissetmiyorsun bazen kanıyor. Psikolojin iyiyse sonunu daha rahat goruyorsun. 240 tane saymistim en basinda şükür ki 10 tane kaldı :) gecmez denen her şey geciyor şükür ki caresiz dert değil. Gobekten çok daha rahat oluyor gobeginde yer kalmadikca kola yap. Gobekle hissetmiyorsun bile
Slha
Kagan_pasa2 kolundan kendinmi yapiyosun igneyi skstrmadan yapinca bi skntı olurmu acaba
Destina21
[bilinmeyen] allah yardımcımız olsun .. Ben biraz geç başladım iğneye 9. Haftadayım 😢😢😢😢 inşallah miniğime bisey olmaz ♥️
Destina21
[bilinmeyen] yazar bana da yazdı ama yokmuş enox verdi eczacı
Destina21
[bilinmeyen] 2 düşük yaşadım doktorun azizliğine uğradım.. özel bir hastanede iğneyi kullan dedi ve gerçekten pıhtılaşma varmis .😢 önceki tip fak. Doktor hiçbişey vermemişti değiştirdim ben de bunu öğrendim.. biraz daha geç öğreneydim belki kötü bişey olurdu .. Allahım bize bağışlasın miniğimi ♥️
Kagan_pasa2
[bilinmeyen] ben kan alinirken bile bayilirdim ama allah guc veriyor ben alistiysam herkes alisir. Ilk 3 igneyi asla unutmam. Ama öyle acilar var ki bu igne ne ki. Ben sabah hap kullaniyordum aksam uzeri 5 te igne. Hep aynı saatlerde olmasi onemli ama bazen aksadigi oluyordu. Bu durumlarda tedirgin olma bebege bişey olur mu diye korkma . Istersen beni takip et bisey kafana takilirsa sor. Bana kimse yardim etmemisti çok sıkıntı cektim
Habis07
Kagan_pasa2 canm hapı kacıncı haftada brakdınız
Kagan_pasa2
[bilinmeyen] bu kan sulandiricinin bi de hapi var coraspin belki ondan bahsediyordur. Pihtilasmaya meyillilik var bende 2 boş gebeligim vardi
Kagan_pasa2
[bilinmeyen] 5 igne degil. Saat 5 te duzenli olarak igne saatim :)
Ozge2304
[bilinmeyen] genetik testi yaptırdınmı öylemi iğne verdi dr
Ozge2304
[bilinmeyen] ben test yaptırmadan dr bana iğne yazdı, ilk gebeliğimde bebeğimn kalbi durmuştu
Esraserpil
[bilinmeyen] hibor 3.5 kullaniyorum ben boyle bir konu actim daha once bakarsan gorursun canim nasil vurrum flan cok uzulurdum simdi baskasinin vurusunu begenmiyorum ben gobekten yapiyorum hic acimiyor sadece ilac yakiyor biraz kendim yapmaya basladim 1 haftadir gobekten yap hic acimiyor koldan bacaktan cok aciyor
Esraserpil
[bilinmeyen] canım lekelenmelerim gebeligimin basindan beri var doktor dusuk tehdidi gibi bir sorun gormedi bebek buyudukce eski kan geliyor pembe olursa dikkat et dedi yerlesmede olur dedi yinede onlem amacli dusuk onleyici igne vuruldum ve progestan kullaniyorum ilaci birakinca yine basliyor ama ilacla gecmis durumda suanda 7+2yim kan sulandirici hap ecopirinde kullaniyorum gobek deliginden 3 parmak yanina vur igneni hic acimiyor inanki
Ozge2304
[bilinmeyen] şimdilik 3 ay dedi sonra başka bi tedavi dedi, 3 ölümden sonra test yapılıyomuş dr da önlem amaçlı sanırım iğneyi verdi
Ozge2304
[bilinmeyen] canm ilk gebeliğimde kalp atışını duyduk 3 gün sonra kalbi durmuş ama ben 15 gün sonra öğrendim leke geldi acile gittim öğrendim kürtaj oldum. Dedem de vardı kan pıhtılaşma olayı onu söylemiştim