Tubagrnc Burcuuuuu ebebekten baby and plus ın kuş evleri modelini 300 tl ye aldık hatta indirm kuponumuz vardı 200 liraya geldi 😅
Burcuuuuu Tubagrnc hımm biz 700 e aldık büyük biraz ama pahalı geldi sizinkini duyunca hayırlısı artık 😊
548262 Park yatak bir süre sonra zor oluyor tam yatırıyorsun uyanıyor sen iki büklüm oluyorsun alıp koyarken.2yaşında montessori yatağı yaptırdım şuna çok memnunum yayla gib keşke doğar doğmaz yaptırsaydım yat yanına emzir oh☺️
Hafizeipek cemre- ben büyüyen beşik aldım içine ben bile sigarim bebeğin düşmesi imkansız sepet beşikten düşer anca
Mervisss Tubagrnc şimdilik önümüzdeki 7. 8 sene için ikinciyi düşünmüyorum 😀😀😀 ama tabi kısmet Ben normalde bı beşik alacaktım ama amcamız takım yaptrdi rahat. 5. 10 yıl kullanırım 😊 eğer ikinci gelirse bakalım o zaman ne olur 🤗🤗
cemre- Hafizeipek evet canım Komple Mdf olması lazım piyasada suntalam maddeden yapılan da var iyi değil onlar
Deletedmom6666 Ya bende kararsızım park yataklar hiç hoşuma gitmiyor büyüyen beşik bakıyorum ileride tek kişilik yatak da oluyor avantajlı bence ama mdf olmasına dikkat edin
ozgeya cemre- bizim büyüyen beşiğimiz var ve çok derin,bebeğin ordan düşmesi imkansız,parmaklıkları tam yukarıdayken benim boyum içine yetişmeye yetmiyor.
cemre- ozgeya ne güzel işte öyle bir şey istiyorum ben de . Bütün büyüyen beşikler öyle mi yoksa sizin ki farklı mı ? siz hangisinden aldınız ?
Guldenn cemre- https://www.bebekonfor.com/mavi-gri-yildiz-uyku-seti-ile-dogal-karyola-bebek-besigi ben bunu alacağım park yatakları ve büyüyen beşikleri beğenmedim
Sinmn cemre- ilk bebeğime park yatak aldım, 2 yaşına kadar çok rahat kullandım, başka yerde kalacaksam bile yanımda götürebildim.. 2 yaşında oda yaptım büyük yatak aldım.. şuan ikinci bebeğim 2,5 aylık ona kullanıyorum..
GizemCengiz cemre- canım ben de çok kafa patlattım buna. Park yatağı herkes şiddetle tavsiye ediyor bana da mantıklı geldi. Aslında sadece park yatak yeterdi ama ilk bebeğim ve heves ettiğim için oda yapıyorum ona bebek odası takımı aldım bebek karyolasını da 70x140 seçtim çilek mobilyadan. İlerde olmadı korkuluğunu da çıkarttırırım diye düşündüm 4 -5 yaşına kadar kullansa yeterli benim için sonra baza alıcam zaten. Yani ben ilk 2 sene yanımda park yatakta sonra 2-3 sene daha karyolasında yatırıp ilerde baza almayı düşünüyorum. Allah nasip ederse diğer çocuklarım da olursa onlar da kullnacaj bunları sonuçta
cemre- GizemCengiz Canım ben de oda takımı almak istiyorum . İlk zamanlar bebeği yanıma almak için de sepet beşik düşünüyorum . Ama memnun kalır mıyım bilmiyorum .
aysgldlrl67 Bende takim aldm oda olarak buyuyen besik.dusermi acaba.siz smdi oyle deyince kafama takildi.kendi yatak odam icin de sallanan portetif besik aldm.
cemre- aysgldlrl67 portatif beşik de iyi bir seçenek . Büyüyen beşiklerde Bazıları düşer bazıları düşmez diyor . Herhalde beşikten beşiğe fark var.
CansuOztomurcuk Odasına büyüyen beşik aldık. Gayet derin ve geniş. 6 aylık bebeğin ordan düşmesi zor. Uyku setlerinin kenar korumalıkları oluyor zaten kafasını da çarpmaz. İlerde bir karyola ve iki komidin olacak. Daha ne olsun. Genç odası alana kadar kullanabilecek.
Tubagrnc CansuOztomurcuk benim arkadaşımın bebeği 1 yaşındaydı uyanmış ağlamış duymamışlar yataktan çıkmaya çalışırken kafasının üstüne düşmüş Allah’a şükür birşey olmamış ama kız ben hayatımda bu kadar korkup üzüldüğümü hatırlamıyorum demişti çocuk bu düşeceği varsa heryerden düşer ama hep 6 aylık kalmıyolar malesef 😞
CansuOztomurcuk Tubagrnc Uzun süre kameralı telsiz kullanmayı düşünüyorum zaten. Tedbirsiz şekilde çocuğu tek başına zaten bırakamazsın. Herkes kendi çocuğunu bilir tanır, aktif bi çocuksa ona göre beşiğin dışına yerlere bir şeyler koyulur. Kaldı ki ordan çıkan çocuk park yataktan da çıkar. Bazen olacağı varsa oluyor. Tedbir bizden taktir Allah’tan.