cemre- Kızlar siz hangisini önerirsiniz ?Ben Büyüyen beşik düşünüyorum ama bu beşiklerde bebekler 6 Aydan sonra düşme tehlikelesi , kafa çarpma gibi olaylar yaşıyorlar diye duydum . Park yatak da hiç hoşuma gitmiyor . Hangisi kullanışlı bu konuda bana yardımcı olur musunuz ? Pişman olmayacağım bir şey almak istiyorum .
SemihDamlaDalan cemre- Bence büyüyen beşik biz ondan aldık çok kullanışlı hem büyüyen beşikleri 14-15 yaşlarına kadar kullanabiliyorsun bildiğin büyük yatak oluyor
Tubagrnc cemre- bende daha önce bu soruyu paylaşmıştım çoğunluk park yatak al dedi bende öyle yaptım henüz kullanmadık ama pişman olacağımı sanmıyorum çünkü park yatak daha ucuz ikinci çocukta da kullanabilirim daha az yer kaplıyor kademesi var yatak odama salona taşıyabilirim hafif ve çocuk 3 yaşına falan gelince bazalı yatak alırım ona geçer büyüyenler karyola olduğu için baza gibi kullanışlı değil ve malesef yakın arkadaşımın çocuğu düştü kafasının üstüne çok şükür bişey yok olacağı varsa başka yerden düşer yine olur ama böyle bi deneyim yaşadılar malesef çok uzun oldu kusura bakmayın 😅🙋🏻♀️
Ecrinimleyla cemre- ben ilk kızımda park beşik kullandım ama çok kullanışsız sallanmıyo hiç beğenmedim şimdi 28 haftalık hamileyim büyüyen beşik aldım çok beğendim tabi tercih meselesi ama park beşikleri hiç sevmiyorum
Serii Valla şu büyüyen beşiği bi sevemedim anam ne gerek var hiç anlamıyorum şu kademeli olanlardan al oh 3 4 yaşına kadar yatsın sonra zaten yatak alınır baza felan.
cemre- Serii daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum . İlerleyen zamanlarda baza olarak kullanılıyor ya ekstradan baza almana gerek kalmıyor diye .
Tubagrnc Hacer7 benim aldığımın aparatları var takınca beşik gibi sallanıyor çıkarınca sabit kalıyor tekerleği de var istediğiniz yere taşıyabiliyosunuz
Ecrinimleyla Hacer7 sallanmıyo canım yani bundan 6 sene önce kullandım sallanmıyordu yenisi çıktıysa bimiyorum 😂
Mervisss Büyüyen beşik bence.. 10 yıl kullanır en azından.. Dünya bı para verip tekrar 2 3 sene Sonra niye atalım
Tubagrnc Mervisss ben 300 tl ye aldım par yatağı mobilyacılarda 2000 liradan başlıyo büyüyen beşikler iki sene sonra niye atasınız belki ikinci çocuk olur ona kullanırsınız ☺️ Baza artı tek kişilik yatak 1500 tl ye alırsınız üniversiteye gidene kadar kullanır hem daha ucuz hem daha kullanışlı park yatak
Mervisss Tubagrnc şimdilik önümüzdeki 7. 8 sene için ikinciyi düşünmüyorum 😀😀😀 ama tabi kısmet Ben normalde bı beşik alacaktım ama amcamız takım yaptrdi rahat. 5. 10 yıl kullanırım 😊 eğer ikinci gelirse bakalım o zaman ne olur 🤗🤗
Deletedmom2224 cemre- biz park yatak aldık en önemlisi onun güvenliği için bir süre sonra karyoladan kendilerini atıyorlar hiç düşünmeden ama park yatakta boyları yetmiyor o yüzden çok güvenli ve kullanışlı kafasını çarpacağı bi yerde yok. Bir su kafasını çarpmasın diye yanlara koyulan uyku setinin aparatları da zararliymis hava sirkulasyonunu engelliyormuş. E bunları duyunca bizde park yatak tercih ettik😊 ve park yataklarda normal beşik gibi sallanıyor aparatları paketin içinde geliyor zaten
Duygu20 Deletedmom2224 cemre- ben büyüyen besik aldm dhaa kullanmadm ama iicmde hep mobilya besik alnak vardi icimde kalmasin diye mobilya aldm egeer alirsinda yatmazsa ucuz park besikleri oluyor yada letgoda satiyorlar alırsın geçersin bende oyle dusunuyorim cemre- cemre-
Tubagrnc Burcuuuuu ebebekten baby and plus ın kuş evleri modelini 300 tl ye aldık hatta indirm kuponumuz vardı 200 liraya geldi 😅