Ledeyna21 Nadiayaren yani aslında bebeğinizin kilosu normal araşıkta neden üzüldünüz anlamadım ayrıca sağlıklı olması daha önemli çünkü bebek gelişimi sadece yemeyle alakalı değil genetik yapı plasenta beslemesinde çok önemli o yüzden kilo olayını gerilik yoksa çok takmayın ki öyle bi durumda doktorunuz belirtir zaten
Ledeyna21 aysenur449 benim 24 haftada 687 gr 30 cm ve gayet normal işte burda paylaşılanlarla kıyas yapıldığı için insanlar sıkıntı yapıyor hiçte az değil bebeğinizin kilosu normal
Meryalcin Nadiayaren Nadiayaren Muz,kaşar peynir ve kabak çekirdeğini özellikle yemeni tavsiye ederimm❤️
Whatdeding Nadiayaren sabah kahvaltıda 2 yumurta haşlayın kaşar peyniri yanına bi de her gün bir ya da iki muz. 7-8 güne inanılmaz şekilde toparlar inşallah. Ben çok faydasını gördüm başka görenler de var
Momofelisa Nadiayaren ama sizde neden hep makarna yediniz ki? Sırf karbonhidrat makarna. Dengeli bir beslenme yapın. Et balık yumurta baklagil içeren.
Havva97 @Nadiayaren hiç endişelenme bebeğin kilosu gayet iyi sen iyi olursan sen iyi düşünürsen o da iyi olur bi anda bakarsın kilo alır aklına takma o doktoru da bence bırak. Haketmiyor bi de özel ya. Bir de muz yumurta kaşar süt bunları tüket hurma yazanlar olmuş kesinlikle tavsiye etmem doğuma yakın yiyin diyorlar doğumu kolaylaştırdığı için haberiniz olsun
Nadiayaren Havva97 evet cok haklısın burdaki yorumlardan sonra moralim düzeldi kaç gün kafaya taktım çokta şikayet varmış doktora öğrenmiş oldum
Gulsmkara1 Papatyaa_01 aynen öyle bizim kilomuzla pek alakası yok bence hamileliğimin ilk dönemlerinde 44 45 kiloydum bebeğimin gelişimi gayet iyi ilerliyordu🌸
Papatyaa_01 Gulsmkara1 haftasıyla uyumlu olsunda kilosu o kadarda sorun değil bence ya bende hafif kiloluyum ama bebişim haftasıyla uyumlu 🥰
MinikBrokoli Yesimbb biz bi hafta öndeydik ve bende bebişte kilo alınca doktor dedi ki fazla yeme 2 hafta sonra tekrar gideceğiz doktora bakalım ne diyecek 31. HaftalardayZ
Yesimbb MinikBrokoli benim başlarda 9 gün ileriydi doktorum dikkat et dedi sonra bir haftaya düştü dikkat edince şimdi haftasında gidiyor. Ama erken doğum riskim var o yüzden biraz artırmaya çalışıyorum ben de.
Surprizzz2022 KiZlar kiloyu çok takmayın sağlıklı şeyler tüketin sağlıklı olsun bebisler yeter☺️ birde şu var her cihaz aynı ölçmuyor bebeklerin kilolarıni .
Bilgee_yel Nadiayaren bol bol yoğurt ye süt benim bebek tombul tombul oldu onlar sayesinde inşallah sizde de işe yarar
Elifsenayldrm Nadiayaren ben şu an 22 haftaya girdim 420-450 gr arası dediler iyimiş şu an kilosu ama bu esnada bişey belli olmaz bence son iki ay kala konuşmak daha mantıklı şu an gelişme aşamasında kilosu değişebilir
0Iremssyl Nadiayaren kilosu bence iyi bu kadar takilmamani tercih ederim ama önereceğim şey muz o kadar çok yiyorum ki bizimki de 1.5 hafta önden gidiyor
momymia Kızlar takılmayın bu kadar, ben Kanada’da yaşıyorum burda ultrasona sokmadıkları için kilosunu bile ölçmüyorlar bebeğin.. 21+1 deyim hala bilmiyorumm bebeğim kaç gram oldu🫢
nursmeric Nadiayaren ben de dün doktora gittim 25+0dı. 698 gram gelişimi güzel dedi. Haftasına göre gayet iyi bence bebişiniz. Doktor farklı parametrelere baktıysa bilemem ama 🤷🏻