Prenses34_annesi Burcuuuuu aynen öyle ya insan bir yapar iki yapar böyle bir tabağı sonra yine dikkat eder ama hergun hergun de yiyemez bence 😂
Kayra07 Babytwo2 hamile misiniz Hamile iken kızartma yiyor musunuz Benim canım istiyor arada yiyorum yedim diye üzülüyorum 😢14 haftalık bebiş onun sağlığı için sıkıntı olmasın diye dikkat ediyorum baya ama canım istiyor
Lavinyaa8 Kayra07 valla ben her gün yiyorum hemde ketcapla mayonezle bi zararini gormedim simdiye kadar kilosuda iyi gidiyor bu kadar kasmaya gerek yok bence onun yaninda yogurt peynir diyin dengelesin 😀
Babytwo2 Kayra07 hamiieyim cnm .28 haftalık . İlk üç ay dikkat ettim ama şuan canım isterse yiyorum arada , bebeğe faydası olavak şeyleri de mutlaka yiyorum gün içinde . Arada yediğim Kızartma ikimize de bişey yapmaz diye düşünüyorum :)
Kayra07 Lavinyaa8 kasıyorum biraz sıkıntı çıkmasın diye haşlanmış yumurta yiyordum her gün ama koktu yiyemiyorum kaşarlı omlet yiyorum. Sürekli yumurta yediğim için canım kızartma falan istiyor 😢
Lavinyaa8 Kayra07 arada değişiklik iyidir yiyin bence kendinizi nasil mutlu hissedecekseniz ben yumurtayi arada ıspanaklı yapiyorum ispanaklari azicik kavurup yumurtayi peynirle cirpip pisiriyorum oyle de degisik guzel oluyor hem ispanak hem yumurta bir tasla iki kuş 😊
Kayra07 Lavinyaa8 aynen ıspanakta yiyorum biraz kavurup yumurta kırıyorum gayet iyi oluyor Elimden geldiğince sağlıklı besleniyorum Bazen kızartma vs canım istediğinde çok az yiyorum
tugbacns Edau9 mantarlı biberli omlet favorim yanına da avokado bayılıyorum 😍 sadece sabah kalkınca hazırlamaya üşeniyorum bazen kahvaltıyı ama napalım mecbur ☺️