Edau9 Kızlar kahvaltıda neler yiyorsunuz ya normalde de hiç sevmediğim öğün kendisi o yüzden canım hiç bir şey istemiyor 🥹🥹Hem bebişiii besleyecek bir tarifiniz falan varsaaa😍
Prenses34_annesi Edau9 haşlanmış yumurta domates salatalık peynir (kaşar peyniri de dahil) zeytin reçel fındık ceviz çay bende normalde sevmem kahvaltı yapmayı 🥰
Papatyaa_01 Edau9 bende tek başıma asla kahvaltı yapmayan biriydim eşim olsa çeşit çeşit herşeyi yeriz ama tek olunca bi gün tost yapıyorum bi gün yumurta haşlama yapıyorum yanında peynir zeytin o kadar sabah sabah hiç canım istemiyoki 🤷🏻♀️
Brck0303 Edau9 eşimi gonderdikten sonra geri uyuyorum kalktığımda canım bişey istemiyo genelde yersem tost tarzı yada zeytin ekmek kolay kolay yemem onuda ya bı kaşık çikolata alır uyurum 😂
Tbsra95 Edau9 haşlanmış yumurta kesin ye kaşar ve beyaz peynir roka yeşilk domates salatalık ve tabiki tahin pekmez
Edau9 Papatyaa_01 bende öyle çoğu zaman atlıyorum yemiyorum bile.İştahla kahvaltı yapanlara çok özeniyorum
Papatyaa_01 Edau9 evet birde sunumlu hazırlayanlar var yok ben yapamıyorum 5 dkda yiyip kalkıyorum hemen 😂
Moonlight- Bayılırımmmm en sevdiğim öğündür 🫣 krep, pankek, patates haşlama, patlıcan biber közleme, baharatlı yoğurt, bol limonlu zeytinyağı, poğaça, sıkma börek, …. Daha niceleri 😋 🤤
1Mavimavi Edau9 haşlanmış yumurta E bütün ceviz peynir Etimek veya wasa Yada bol yeşil salata üstü peynir rendesi ceviz mısır Yada Yulaf ezmesi yumurta 1 ymk kaşığı yoğurt karıştırıp tost makinesine alıyoruz içine kaşar istediğiniz ne varsa tost yapabilirsiniz. Yada patates haşlayıp Peynir ile tüketebilirsiniz ekmeksiz Yada yulaf yoğurt sevdiğiniz meyve yada parça çikolatalar koyabilirsiniz Bazende Badem 10 tane yanında active yoğurt yiyebilir 2 saat sonra çorba tüketebilirsiniz Yada Kayısı veya incir 2 tüm ceviz peynir salatalık domates Yada wasa ekmeğine krem peynir Üzerine toz biber hafif zeytinyağı şeklinde tüketebilirsiniz Ne kadar çok “yada “ 😂 kullandım 😂
Prenses34_annesi Burcuuuuu ben normalde yumurtayı sevmem haslanmisi da zoraki yerim sokarım ağzına o derce
Zumzugukodummuzzingillatirim Edau9 kahvaltiyi hayatta yapasim gelmez , menemen sart , menemen asktir. Menemen gerekirse gece yenir oyle bir seydir. Menemen soganlidir. Canim menemen. Menemen cektj kocami uyandirmaya gidiyorum.
Babytwo2 Zumzugukodummuzzingillatirim yeni kahvaltı yaptım ben niye şimdi melemen olsa da yesek dedim 😂 melemen böyle birşy işte
KeremikoBayky Edau9 süt haşlanmış yumurta peynir( bazen beyaz bazen dil bazen çeçil bazen eski kaşar bazen bikaçı birlikte, yeşil ve siyah zeytin, yeşillik( salatalık turp pancar havuç hangileri varsa) ekmek ceviz yarım çay bardağı zeytinyağı içine dağ kekiği
Babytwo2 Valla demin canım patates kızartması istedi . Kendime sordum airfryr de mi istiyorsun canım diye. Yok ded şöyle anam babam usulü kızart da yiyelim dedi. Tamam dedm seni mü kırcam. Yaptım yedik bi güzel . Canım kendim
Kayra07 Babytwo2 hamile misiniz Hamile iken kızartma yiyor musunuz Benim canım istiyor arada yiyorum yedim diye üzülüyorum 😢14 haftalık bebiş onun sağlığı için sıkıntı olmasın diye dikkat ediyorum baya ama canım istiyor
Zumzugukodummuzzingillatirim Babytwo2 menemen icin once sogani hafif kavurcan sonra biberleri atican , sonra domatesi rendeleyip atican o suyunu geri cekicek sonra kalicaz az bisi su iste kisiye gore yumurta kirican ustune bir pul biber ekelemek sonra istege gore hafif kasar rendelemek sonra kapak kapatip 2 3 dakika birakacaksin o dinlenecek. Mis gibi mis gibi. Bir lahmacun bir de menemen tok verseler bile yerim acimam
Prenses34_annesi Burcuuuuu aynen öyle ya insan bir yapar iki yapar böyle bir tabağı sonra yine dikkat eder ama hergun hergun de yiyemez bence 😂