Ebruerdi59 Cgdm34 bende 7.ayda bozdum ice tea içmeye başladım, Nutella yiyorum durduramıyorum kendimi 🤣 şuan 36.haftalığız zararlı bir şey yediğimde üzülüyorum sonradan 🤣🙈
elifcicek_07 Ysmnrn malesef monosodyum glikomat yani Çin tuzu var içinde ve malesef zararlı o zaten bizi cipse bağımlı başlayınca durdurulamaz yapan 4 ay dayanabildim ne yazık bende bugün yedim
Ysmnrn elifcicek_07 en masumu buysa işimiz var. Ben hala tutuyorum kendimi . Ama sağ salim doğurayım ilk işim bu gibi kolayı dikmek olacak. Ben kola da çok zorlanıyorum Allah affetsin 🫣
Mommyustn suelin hamilelikte cips için kurşun atar kurşun yerim durumuna geldim nedense ruffles ketçaplıyı duyunca bile ağzım sulanıyor abartmadan yemeye çalışıyorum ama çok zor 😅
elifcicek_07 Ysmnrn deme deme kola deme rüyama girmeye başladı benim tam mayısın ortasında doğurucam bende sizin gibi buz gibi dikicem çok istiyorum bende
Ysmnrn elifcicek_07 benim de mayısın başı. Hayatta kola aramayan ben sanki kola müptelası oldum. Bolll buzlu hayalini kuruyorum. Sigarayı bıraktım hiiiççç aramıyorum bile ama kola…. Anlatılmaz yaşanır 😭😭
Ayse_Nuryusuf01 suelin 38+2 haftalığım ilk günden itibaren hala da canım ne zaman isterse alıp yiyorum hiçbir zaman kısıtlamadım
Law55 Hiç yemedim ama marketlerde cips görünce gözümü kapatarak geçiyorum bir başlasam asla duramam öyle özledim 😀