Cgdm34 suelin bence bu kadar kasma gerek yok dozunda yedıgın surece ne sana nede bebegıne zararı yok ben 38. Haftamdayım sen benım yedıklerımı bılsen aklın gıder 😂😂😂😂😂ama bende dıkkat ettım 38. Haftama kadar gerckten herseyı dozundaydı ama dogurucam dıyemıdır nedır saldım gıttı 😂😂😂
Ysmnrn Ya yemiyorum ama bi yesem kökünü kurutacak haldeyim. Lays sade skntı yok diyorlar. Bilemedim ben de :)
elifcicek_07 Ysmnrn malesef monosodyum glikomat yani Çin tuzu var içinde ve malesef zararlı o zaten bizi cipse bağımlı başlayınca durdurulamaz yapan 4 ay dayanabildim ne yazık bende bugün yedim
Cubukmakarna Hafta 2 yiyordum biraz azalttim 30 haftalik olacagim:) o kadar kasmaya gerek yok. Ben ilkinde kasmisim sonra yuz tane dert cikiyo bebegin gazi yok alerjisi. Ac kaliyorsun ozman hic yenmiyor. Hamileyken eziyet etmeye gerek yok
Ebruerdi59 Cgdm34 bende 7.ayda bozdum ice tea içmeye başladım, Nutella yiyorum durduramıyorum kendimi 🤣 şuan 36.haftalığız zararlı bir şey yediğimde üzülüyorum sonradan 🤣🙈
en_guzel_emanetlerim suelin dozunu kaçırmadan bende tüketiyorum tuzlu diye hoşuma gidiyor ama paket paket yemiyorum.