Rumeysaylz [bilinmeyen] Allah bağışlasın canım öncelikle 😊 🙏 Bekliyorduk hikayeni dört gözle ne zor yollardan geçtiniz ana oğul ama başardınız hep birlikte inandık buna 😊güzel günler gelecek birlikte mutlu olacağınız günler şimdi yaşıyorsunuz Allahın izniyle 🙏 şükürler olsun. Darısı bizlere inşallah sağlıkla sıhhatle. Maşallah size de canım benim 😍❤️
Miss [bilinmeyen] maşallah sonunda sağlıkla kavuşmuşsunuz sağlıkla büyüsün inşallah biraz erken gelmiş ama olsun sağlıkla evinize dönmenz en güzeli bakal bizleri neler bekliyor
B-P-R [bilinmeyen] Yaaa Yemin ederim Okurken Gözlerim Dolduu çok sevindim Adna İnşallah bizlerde o günleri Görürüz Çok güzel Bir Duygu ☺️
Miss [bilinmeyen] amin canım sağol 🙏güle güle büyüt bebeğini inşallah sağlıklı olsun da hayırlısı olsun o senin sütünle çabucak buyur zaten
Rumeysaylz [bilinmeyen] Ooh maşallah canım benim kokusunu çekiyorsun içine o gül yüzüne bakıyorsun yavrunun inşallah canım bizlerde nasip olsun hayırlısıyla 😊 🙏25 günüm kaldı sağ salim geçireyim bu günleri de bende sabırsızlanıyorum yavrumu görmek sarılıp koklamak için ❤️😍 Senin paşan nasıl şimdi sen toparlayabildin mi sezeryandan sonra nasıl geçiyor günlerin toparlanma sürecin tecrübelerini yazarsan bana çok sevinirim
Rasev Deletedmom434 benim bu gidisle sezeryan galiba kuzum prensesin kafasi 38hafta karni ve bacaklari 34-35haftayla uyumlu ve hala donmedi🤦🏻♀️
pnargs [bilinmeyen] oyyy maşallah gerçekten çok güzel anlatmışsın okurken ben bile İnan yaşadım 🤗😍 ben daha yolun çok başındayım (14 haftalık) cinsiyetimiz bile belli değil ama inan bende o kadar çok görmek istiyorum ki o anı bi an önce gelse kucağıma alsam diyorum 🤱🏻☺️ rabbim herkese sağsalim evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin 😍🙏🏻 Paşanla upuzun musmutlu huzur dolu ömrünüz olsun rabbim evladınızı analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım 😘😍🙏🏻
Duyguuuu [bilinmeyen] Olacak yavrum ya dunyaya alismaya çalışıyor vücudu. Istediğimiz kadar dikkat edelim bi yerden vucut kapiyo iste.