Deletedmom434
[bilinmeyen] yaaa❤️ Allah analı babalı büyütsün Aras paşamızı🌸 bir nefeste okudum soluk almadan ne güzel yazmışsın öyle❤️
Rasev
Deletedmom434 kuzum nasilsin nasil oldun
Busranurasikk
[bilinmeyen] tüyler diken diken 😍 Rabbim paşamızı sana bağışlamış analı babalı büyütün inşallah bebeğim ♥️
tugceee10
Allah saglikla buyutmek nasip etsin 🙏💐🌸
Duyguuuu
[bilinmeyen] Kiz hani güneş diyordun ne oldu 😀 allah uzun omurler versin aras beye 😘😘
mac
[bilinmeyen] allahım mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inş🙏🙏❤️❤️ Seninle bizde 9 doğurduk semoş🙈🙈
Duyguuuu
[bilinmeyen] Aras guzel isim ama adiyla yasasin paşa 😘😍
Sulemrahkuzey
Ayy kuzum ya doğurdun nihayet tabi yine kaçmışsın hastanelerden duramadın dimi 😂😂 canım benim Allah analı babalı büyütsün çok şükür kazasız belasız kavuştun yavruna Aras paşamızı öp bizim yerimize çok çektirdi haylaz sana ☺️☺️
Cansugomur
Kurban olurum Allah uzun ömür versin size kardeşim 💕💕💕
Ruken1234
@[silindi] Anasının oğlu gelişi muhteşem oldu ❤😍 o wp deki benmiydim ne 😂
Serii
Canım yaa 😍 duygulandım valla allah bağışlasın ❤️
Cansugomur
[bilinmeyen] inşallah kuzummmmm
Buse01
[bilinmeyen] cnm Allah anali babali buyutsun miden cok yaniyormuydu saclari cokmus ya
Sulemrahkuzey
[bilinmeyen] amin kuzum inşallah çok şükür atlattın doğunca unutuyor insan herşeyi Rabbim başka dert vermesin kuzum 💕
weallwantlove
[bilinmeyen] ♥️♥️♥️ Sem Aras yeğenimi çoook öpüyorum çok tatlış ki ooo 😘😘
Tiredmother
Rabbim sana ve babasına bağışlasın inşallah, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım 😍
Simgeoncuozer
[bilinmeyen] Cesaretine ve soguk kanliligina kayran kaldım. 24 haftalik hamileyim naz niyaz yapmıyorum ama her agrida sizida kasilmada ortalığı birbirine katıyorum degil ki 4cm acilmam olucak esimi doguma girerken aricam😂😂 Allah saglikla büyütmeyi nasip etsin insallah
Buse01
[bilinmeyen] ne guzel ya sacli dogmasi bnm yanmiyorda belki bnmkide sacli dogar
Sulemrahkuzey
[bilinmeyen] Allah ayırmasın Rabbim mutluluğunuzu daim etsin kuzum 💕
mac
[bilinmeyen] olsun yinede iyi durdu paşa annesini üzmedi🙏🙏❤️❤️
Duyguuuu
[bilinmeyen] ay benim daha var ya 49 gun kaldi dogursamda alsam kucagima yavrucagimi cok merak ediyorum 😍😀