Birgul-34 Kızlar bebek ve anne eksik listesi yapıyorum 32+4 günlüğüm. Doğum çantasında neler olmalı bebek gardolabında neler olmalı neler aldınız. Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimizin 🤲🏻🫶🏻💕
cansualisa Birgul-34 puset minderi reflü yatağı beşiğimizde reflü aparatı var ama kararsız kaldım alıp almamaklaaa kapı süsü ve cıkolata kaldı. Son 35 gün
Edafmo Birgul-34 emzirme önlüğü, emzirme sütyeni, burun aspiratörü, tırnak makası, ateş ölçer kaldı benim🥰
poyrazvearya pheobebuffay bence en doğrusu koltuk altı ölçen ben bebekken kullandığı ateş ölçeri verdi annem mis gibi kullancam
Birgul-34 pheobebuffay koltuk altı aldım bugün ama yinede tabanca eteş ölcerde alıcam Trendyolda indirimde var
pheobebuffay poyrazvearya aslında doğru diyorsunuz ama o temazsızlar da hemen ölçüyormuş galiba 1 sn falan sürüyor koltuk altı sağlam ama biraz geç ölçüyor
Esayser 27 haftayız Anne bebek çantası ve elyaf yorganı kaldı birtek Allah’ın izniyle 35 haftalıkken odasını boyatıp yerleştireceğiz
hukukcuanne_06 Esayser elyaf yorgan zorunlu değil naçizane tavsiyem uyku tulumu alsanız daha yerinde. İlk aylarda bebeğin üstüne örtü örtülebiliyo ama dönmeye hareketlenmeyr başladığında üstündeki örtüyü attırıyo kendine dolandırıyo 😔 ilk 3aydan sonra uyku tulumu daha sağlıklı oluyor anlayacağınız
beyazgull 33.haftadayım bir lohusa takımı eksik. Geçen de bebeğin çamaşırlarını yıkayım dedim deterjan almayı unutmuşum onu da alıcam yakında 🤣
Yaprak_erdu Eksik bebek arabası ve anne bebek çantamız kaldı başka eksik bişey kalmadı 🥰ve 24+0 hastalık olduk
Birgul-34 Yaprak_erdu Yaprak_erdu benim pusetim var ayrı aldım bebek arabam yok onuda pusetsiz almak istiyorum ama pusetli satılıyo ya 😢
Yaprak_erdu Birgul-34 ebebek’te set olarak var 3.600 falandı galiba onu alırız bir dahaki ayda alırız bakalım Allah nasip ederse alacaksın
Birgul-34 cansualisa trendyolda indirimden almıştım puset minder çarşaf ve örtü kumaşı çok güzel yumuşak rengi falan cap canlı
pheobebuffay Birgul-34 direct nexusu araştırdım ama ona da doğru ölçmüyor ve kapağı çok zor açılıyor kırılacak neredeyse gibi yorumlar yapmışlar o yüzden kararsızım hem uygun hem doğru ölçen istiyorum
Birgul-34 pheobebuffay https://ty.gl/8o18ebm5ie Bu linke bak şuan uygun takip ediyorum uzun zamandır ![118₺]) şuan
Birgul-34 cansualisa trendyola mordesign sitesinde var uygunda bakabilirsin istersen hızlı teslimat 📦
cansualisa Birgul-34 dolgunluguuu nasıl kuzum bizim bebek arabamız baston Kraft Porto olandan biraz kalın olsun istiyorum