TansuTalay tamamen bebeğe bağlı ama araştırdığım kadarıyla bio natural en iyisi ıslak mendili de bezi de o şekilde stok yaptım. Fiyatları çok pahalı. Amazon’da indirim vardı üyeliğe özel. Yenidoğan ve 7 arası hepsini stokladım. Akrabamız da önlem markasını hediye etmişti 0-1-2 numara. Gönlüm sleppyden yana çok emin olarak severek aldım ama bebek sevmezse mecbur hepsini elden çıkarıp başka bisey denemek zorunda kalacağız. Çevremde erkek çocuğu olup sleppy den memnun kalmayan kimseye denk gelmedim varsa da heralde çeşidinden kaynaklıdır. Çocuk doktoruna sordum çok sıkı olmasın doğru numara olsun her alt degıstirmede güzelce yağlayın bolca sorun yaşamazsınız dedi(sadece erkek bebekler için, kız bebekleri yağlamak iyi degılmıs onun ıcın losyon önermişti) Tavsiyem bio natural ama bazı numaraları pahalı olduğu ıcın sarı paketinden de aldım büyüdükçe sorun olmaz inşallah 🙏 numarasını da kilosuna göre ayarlayın ben 80 tane yenidoğan aldım 1 numara çok almadım 3-4 paket aldım. Kilosuna göre degısır bide cırcır olursa çok gider. Siz yine alın bi iki paket bulunsun doğar doğmaz 2 kullanamazsınız 3-6 kilo arası 2 ye geçiliyor. Minnak doğarsa bide ödemleri gidiyor onu da hesaba katın günde 7-8 kez kaka yapsa yenidoğan çocuk 1-2 hafta anca yenidoğan gider. İnşallah tosun olsunlar da 2 ye geçelim tabi 😂