efeninannesiii_ Kızlar bebeğiniz ve siz 23 haftalıkken kaç kikoydunuz acaba? Doktordan geldim biraz morelim bozuldu 😢
Paramedik16 efeninannesiii_ kaç gram acaba benim ikiz gebelik 24.haftada biri 706 biri 663 gram bugün kontrole gittik bizde
KLORAKHANIM efeninannesiii_ suan 20 haftalik gebeyim 23 degil ama ben 50 ile hamile kaldim 55 kiloyum bebegim de 334 gr.
cahillesohbetikestim efeninannesiii_ 23 haftalığız 1 kilo aldım şuana kadar ama ufaklık kaç kilo bilmiyorum henüz gitmedim doktora
Beyza038 efeninannesiii_ 23+2 deyim bir anda kilo almaya başladım 50 ile hamile kalmıştım 56 olmuşum 1 ayda görünüşte kilo yok ama almışım çarşamba günü doktora soracağım bakalım.
efeninannesiii_ Paramedik16 600 gr bebek bana hızlı gidiyorsun dedi en son 62 kiloydum 1 ay geçti 64 olmuşum gebelik şekeri olabilir dedi aşırı canım sıkıldı Bi anda dünyanın kilosunu almışım gibi davranıyor doktor.
efeninannesiii_ Paramedik16 bugün aşırı gıcıklandırdı beni abartıyor gibime geldi sırf özel hastane diyetisyene gitsin diye filan
Nilgunaksudizdar Ben 54 ile hamile kaldım şuan 61 oldum 25. Haftadayız 24. Haftalıkken bebeğim 505 gramdı şuan bilmiyorum bebiş kaç gram oldu bende 7 kilo aldım normal diyor doktor ☺️
efeninannesiii_ Nilgunaksudizdar ben kusma vs yaşamadım yedim de yalan yok 9 kilo almışım şuana kadar 😔
Nilgunaksudizdar efeninannesiii_ ayyy ben 4 ay ful kustum ama yedimde valla olsun takma sende kafana şeker çıkmazsa sıkıntı yok bende yiyorum valla kan can olsun bebişlere
cahillesohbetikestim efeninannesiii_ ikinci gebeliğim canım kilolu gebe kaldım ilk gebeliğimde de toplamda 7 kilo almıştım zaten.
efeninannesiii_ Nilgunaksudizdar şeker yüklemesi yaptıracağım pazartesi günü dpktor yaptır ne olur ne olmaz belki de bu kadar alma sebebin seker dedi