Sayansi Yenidenanneoluyom aşırı pahalı doğumu da benım son ayım zubeyde hanıma geçeceğim şehruz hn bıraz korkutucu gereksız evham yaptırıyor cunku tek o kaldı zaten fatma tuğba şehruz nur cansu derken son aya geldım resmen hakkımızda hayırlısı😢
Yenidenanneoluyom Aycha geçen hafta sorduğumda ay sonu bitiyor burda isim ama gideceğim yer kesinleşmedi dedi.
Aycha Yenidenanneoluyom Merhaba, Yanıtınız için çok teşekkür ederim. Kolay bir doğumla, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alıp, güle güle büyütün inşallah.
Sayansi Beni 25-26 sı gibi arayıp Çağıracak randevuları kapalı olcakk dıye tuğba hanım onda bellı olur neryee geçeceğim soylerım ıstersen gelırsın dedı ama bana esenler medıpol uygun uzağa giderse dwğiştieemwmwm
Neshmc Sayansi merhaba eğer hangi hastaneye geçtiğini öğrenirseniz burdan bizide bilgilendirirmisiniz rica etsem
Neshmc Sayansi ben ve eltimde Tuğba hanıma takipliydik gittiğini duyunca çok şaşırdık bize çok iyi geliyordu
Sayansi sylmz1 Zübeyde hanımda mı doğum yaptınız acaba normalmi oldu memnun kaldınızmı ? Hastane çalışanlar bebek hemşireleri normal hemşireler nasıl ilgililermiydi 🙏🏽🙏🏽