elif2704 Irem34_52 doktor arıyorsunuz heralde. Kendi doktorumu tavsiye ederim. Atışalanda özel muayenesi var doğumlarını anlaşmalı avicennada yaptırıyor. Mükemmel bir doktor kesinlikle 1 şans verin bi daha asla bırakmazsınız. Muayenesi 400 tl
elif2704 Irem34_52 normal doğum 8 bin sezaryan 9 bin. Avicennada başka doktorlar normal 7 sezaryan 8 diye biliyorum. Arada çok bi fark oynamıyor ama kesinlikle değiyor verdiginiz ücret
Sayansi Irem34_52 Avicenna muayne 400₺ oldu 3.sezeryan ücreti sordum oda 11.000₺ dediler Medipol tuğba hanım 420₺ olmuş öğr üyesi olanlar 600 filan dedı tam analamadım doğumuda sormak ıstedım ama hat kesıldı kaldı
sylmz1 mevaninannesii muayene ve doğum ücretleri bir kaç gün önce güncellendi uzman doktorlar 420 doğum ücreti normal 5800 olmuş
Irem34_52 Sayansi evet konuştum bende bugün medipolüde sordum hatta doğum fiyatları doktora göre degisiyomus 6900den basliyo 12.500e kdr degisiyo dedi muayne ucreti ayni sekilde degisiyomus
sylmz1 Ben Zübeyde hanım için sorduğum fiyat buydu son haftalarımız inşAllah memnun kalır onunla doğururum
Sayansi sylmz1 Zübeyde hanımda mı doğum yaptınız acaba normalmi oldu memnun kaldınızmı ? Hastane çalışanlar bebek hemşireleri normal hemşireler nasıl ilgililermiydi 🙏🏽🙏🏽
Sayansi Esenler medipol tuğba hanım ıcın 3.sezeryan fiyatı 8,500₺ olmuş 6 idi. Avicenna 8 bindi 11,500 olmuş … Pesss dıyorum
Sayansi Bugun tuğba hanımda kontrolum vardı ay sonu gidiyorum başka özele geçecem dedi cok sınır bozucu son ayım ve hala dr değişiyor canım sıkıldı. 3.sezeryan olcam bide korkuyorum artık,zübeyde hanım tecrübelimi gidip memnun kalan kalmayan varmı acaba??
Yenidenanneoluyom Sayansi ben de 3. Sezeryanimi olacağım. Tuğba hoca gidiyor diye emine hanima geçti. Muayene ücreti bile daha pahalı doğumu dusunemiyorum. Tuğba yanımda dogurmayi çok istemiştim.
Aycha Sayansi Merhaba, Tuğba Hanım hangi hastaneye geçiş yapacak, acaba? Siz ve bebeğiniz için en hayırlı olacak doktorla devam edin, inşallah.
newmom07 Sayansi benimde kontrolum vardı yakın zamanda. Neden hic bir şey söylemedi acaba gideceği ile ilgili..sinir bozucu gerçekten.
Sayansi Yenidenanneoluyom aşırı pahalı doğumu da benım son ayım zubeyde hanıma geçeceğim şehruz hn bıraz korkutucu gereksız evham yaptırıyor cunku tek o kaldı zaten fatma tuğba şehruz nur cansu derken son aya geldım resmen hakkımızda hayırlısı😢
Yenidenanneoluyom Aycha geçen hafta sorduğumda ay sonu bitiyor burda isim ama gideceğim yer kesinleşmedi dedi.
newmom07 EmineDefneGokce evet gidiyormuş bu ayın sonunda tuğba hoca. Bende zübeyde hanıma geçiş yapayım o zaman. Memnun musunuz?