Eren_umay2 Tucemsiiii ❤ Erişteli yeşil mercimek çorbası ❤ Patatesli tavuk haşlama ❤ Pilav ❤ Salata , yoğurt 🙋♀️
1erkekkannesiiii Heyecanli_gebe1 kız tarhana hazır zaten yağda kavurup suyunu koydum. Mercimek köftesi de kolay hemen soğan salça kavur koy oldu. Menemen de annem sagolsun kıslık dıye yapmıştı bi yumurtasını kırarım o kadar 😥 Fazla duramıyorum ağrıdan kolaya kaçıyorum
Heyecanli_gebe1 1erkekkannesiiii hımm menemen ın hazır olması işi kolaylaştırdı🤭ben de çok yoruldum yemehi yaparken uzanırvrrdim . Bebek galiba aşagı ındı artık hareketlerini alt karında hissediyorum
1erkekkannesiiii Heyecanli_gebe1 evet canım. Benim de dönmüş aşağı inmiş bebek doktorum erken doğum riski var hep yat dedi o yüzden yatıyorum hep 😥
Gamzeeee16 Tucemsiiii kuru fasulye pilav yanına turşu yoğurt birde vazgeçilmezimiz kuru soğan daha ne olsun rabbim hepinizin sofrasına bereket versin ♥️♥️
ikibaloglanannesi Valla bulaşık makinam bozuldu🤦🏻♀️Bende tuttum makinayı boşaltıp tek tek yıkadım😌 Belim pert olduğundan sabahtan ıspanakları sirkeli suya koymuştum. Ispanak çorbası ve bol yeşillikli salata yaptım🥶.