Umutluanne1 2022bebeki bu sorularımızın cevabı doktorlarlarımızda … umarım hiç birimiz mağdur olmayız . Doktor seçme hakkımız yok bizim şuan bu durumda
2022bebeki Umutluanne1 İnşallah hepimiz için en hayırlısı olur,🌺 Doktorun bizi seçmesini beklicez haha🤣🙈 mutlaka bir orta yolu bulunur die düşünüyorum
Umutluanne1 kızlar geçen gün doktorların hastanede ameliyat yapmaması hakkında konuşmuştuk sizler aklımda kalmışsınız . 6 ocakta belli olacakmış bu durum . Bugün öyle söyledi doktorum. Cimer e şikayet etsek dedim iyi olur dedi ne kadar şikayet olursa o kadar dikkate alınacağı düşünüyoruz dedi . Ben şikayette bulundum . Şuan biz hekimler olarak kazandık gbi ama hâla net değil ddi 2022bebeki Ftlyztrk1 @Bebeko19
Ftlyztrk1 Umutluanne1 bugün 32 de çalışabilir raporu almak için yazdım onu da veremiyormuş doktor. Böyle olunca hiç bu gerginliğe maruz kalmayıp direkt değiştirsem mi diyorum
Ftlyztrk1 Umutluanne1 bugün 32 de çalışabilir raporu almak için yazdım onu da veremiyormuş doktor. Böyle olunca hiç bu gerginliğe maruz kalmayıp direkt değiştirsem mi diyorum
gizemkaban Umutluanne1 peki klinik doktorların ödemesi nasıl oluyor bilginiz var mı? Özelde doğum yapıcam klinik doktoruyla, hastaneye tam doğum ücreti doktora da bir o kadar ücret istediler. Bu şekilde mi oluyor
Umutluanne1 gizemkaban mesela 20 bin dedilerse doğum ücretine doktor benim ücretim 12 diyor 8 bin hastaneye vereceksin o gün gittiğinde diyor . Ayrı ayrı veriyorsun yani onların anlaşması nasılsa