Nurcanben Arkadaşlar benim testim silinik bir şekilde pozitif 3. Dk da çıktı ama aşırı kasik ve bel ağrım var bu normal mi adet olucam gibi heran aşırı korkuyorum
Dlkzz Nurcanben normal canım. Adet olacakmışsın gibi agrilarin olur belin agrir. Rahim büyüyor çünkü. Ben 21 haftalığım hala daha adet agrilarina benzer ağrilarim oluyor. Hayırlı uğurlu olsun 🌸
Iscn Nurcanben gebelık belirtilerınde kasık ağrısı fln oluyor diyorlar ben yaşamadım ilkde ama bu ay ebnde de var ağrılar bir umut bekliyoruz bat kaçtı sizin gununuz geçti mi
Nurcanben Dlkzz ne bilim ya 2 tane düşüğüm var o yüzden acaba kimyasal mi yada düşük mü yapıyorum yine diye tereddüt ediyorum
Nurcanben yagizegemom ben adetten önce çok test yaptım hep sonradan çıktı çizgi ilk defa bu 3. Dakika çıktı elimde başka test yok zaten kan da görmeden hamile olduğuma inanmak istemiyorum kan vericem bugün regl olmazsam🙏
Nurcanben melikeyldz_05 yarın direk doktoruma gidicem çok ağrım var ama normal mi ağrıyan yerlerim belim özellikle sağ kasigim ve bacaklarım özellikle sağ bacak
Nurcanben kbrnrcglr yarın direk doktoruma gidicem 2 tane düşüğüm var ve şuan o kadar çok adet olucak gibi kasik bel ve bacak ağrım var ki çok korkuyorum
kbrnrcglr Nurcanben inşallah düşük veya kötü bşy olmaz sen hep iyiyi düşün çiçeğim herşey çok güzel olacak bebeğine umut ol bel kasık ağrın tutunmaya çalış büyüdüğü için bendede çok olmuştu ama zamanla yetleştikçe geçiyor 💋💋
Nurcanben kbrnrcglr inşallah öyle olur sizde heran kanama başlıcak adet olucak gibi miydi tam olarak ağrılar böyle rahim ağzım açık gibi geliyor sanki hava veriyorlar tam tarif edemedim ama o tarz bir şeyde oluyor girişe
Sedoos0 Kızlar idrar testi için zaman farkeder mi sabah ilk idrarla diyolar ya simdi yapsam dogru sonuc verir mi
umudum321 Sedoos0 günün geçtiyse fark etmez cnm ben akşam doğru yapmıştım hemen çekmişti inşallah sizdede vardır ☺️
kbrnrcglr Nurcanben hayır yoktu öyle bşy ama kendini öyle yıpratma derim psikolojik olarakta kendini yıpratırsn