ikimelekannesi45 Nurl0 Nurhan hanıma gidiyorum. Soma yı görunce sasirdim kimse olmuyordu normalde paylasim yapan 😊
Elif--96 @“-Kubra-”#p25329621ben şuan 2 ci doğumu mu yapacağım doktorumdan da çok memnunum Allah ondan razı olsun.
Elif--96 aslibek45 allah kurtarsın canım inşallah sağlıcakla kucağına alirsin. Uygulamaya bakarsak eğer 37 ama doktor kontrolüne bakarsak 39 şuan benm ilk çocuğumda da böyle ilerleme olmuştu bunda da öyle oldu şuan bakalaim hayirlisi
aslibek45 Elif--96 benimde öyle son adette 38 ultrasonda 40 nerdeyse o yüzden yarın alıcak normal doğumu beklemicek
aslibek45 Elif--96 hayır kilomuz fazla ve gelişimi 2 hafta ileri ama doğum belirtisi yok plesantam kireçlenmeye başlamış böyle kilo alırsa istesende normal doğuramazsın dedi doktor
-Kubra- ayysnrr hastaneye sor canım çünkü 1. 2.doğumlarda fiyat değişiyor ben ağustosta 5 bin e normal doğum yapmıştım ilk doğum
Elif--96 ayysnrr önemli değil benm bildigimde böyle hastaneye gittigin zaman emin olmak için tekrar sorabilirsin istersin
ayysnrr -Kubra- ben şehir dışındayım telefonda bilgi vermediler ortalama da olsa bi fiyat bilgisi almam yeterli oldu teşekkürler:)
Elif--96 aslibek45 anladım canım ilkkez duyuyorum plasentanın kireçlenmesini allahim kurtarsın inşallah sağlıcakla alırsın kucağına