Hilolisim ballikedii merhabalar saglıcakla kucagınıza alın ınsllah. Fotoğrafı buraya nasıl yüklediniz acaba bulamadım ben :/
M-g2118 melegimhosgeldin1  bize de baknnn lütfeenn
Eluf melegimhosgeldin1 çok tsk ederm canim valla tek bilen sensin gerisi boş laf olsun diye soyliyolar
Eluf Mustafayigitvebeytugannesi evet senide unuttum bu bi tahminde tabiki 14 hafta kiz gibi dedi dr 16 haftada net kiz yüzde doksan kiz dedi bn erkek çok istyordum
Eluf Mustafayigitvebeytugannesi evet senide unuttum bu bi tahminde tabiki 14 hafta kiz gibi dedi dr 16 haftada net kiz yüzde doksan kiz dedi bn erkek çok istyordum
Eluf melegimhosgeldin1 valla senin dedg8n çıkıyor o kadar utresyon resmini attm hep kiz dedi diğerleri hep erkek dediler süpersin sen canim gulsen zeynep bana erkek dediler iki defa attm zeynep burdada erkek dedi instgrmdada erkek dedi
Eluf melegimhosgeldin1 bence senin hislerinde küvetli hem resimde anliyon inceliyon hemde hisde küvetli sen 10 haftada 16 haftaya hep doğru bildin Rabbım seni nazardan saklasın canim
melegimhosgeldin1 Kızlar uygulama sorunlu hepinize bı anda cevap veremiyorum tinlamiyo diye düşünmeyin yazacekken klavye cikmiyo falan yavaş yavaş yazicam herkese