Irem34_52 Mervekara5 evet en azndan yediklerimiz ananda kg yapmıyodu hemen verebiliyoduk simdi cok zor 😌
Irem34_52 Mervekara5 benim 2.sezeryanım olck ilkinde aldigim 24 kgyu verdim hizlı sekilde veriliyo bol su icip emzirince dikkatte edince gidiyo yani
Cancannn Mervekara5 Cumartesi kontrole gittik 1030 gr olmuşuz ama bugün bi kanamam başladı.Doktoruma gittim 10 gün önce covid oldum ondan kalan yoğun bi öksürük var.Şuan için miniğimde sıkıntı yok ama kanamam ara ara devam ediyor ve ben çok korkuyorum 😔
Cancannn Mervekara5 öksürmekten zorlamışım erken doğum olabilir diye celestone ve prolutan iğneye başladık.Rabbim sağlıkla herkesin kucağına almayı nasip etsin inşallah içinden beni de ayırmasın 😔
Buseufuk1531 Kubrabsyg45 merhabalar doktorunuz bebeğinizin kilosunu tam olarak nasıl söylüyor benım gıttıgım doktor su sekılde diyor mesela 600 700 cıvarında vs vs dıyor tam net birşey soylemıyor sizce nedendır
Kubrabsyg45 Buseufuk1531 genelde sektere net söylerken duyuyorum ama ortalama gram söyleyen doktor ilk defa duydum. Kaç doktor gittiysem net söylüyor. Sizin doktorunuz tuhaf 🤦
Mervekara5 Buseufuk1531 merhaba direk boyunu 32 cm kilosunu 780 gr olarak söylemişti doktorumuz bizim de
Mervekara5 Cancannn amin canım Allah yardımcın olsun bebişde bir sıkıntı yoksa korkma durur ama kanaman
Tintinsu Mervekara5 karnım artık daha hızlı büyüyor 😀 bebişim çok şükür iyi 26+1 de 815 gr. Olmuştu. Hareketleri falan hep düzenli ☺️ Ne zaman hareket edeceğini biliyorum takip ediyorum. O kadar keyifli ki 😍
Mervekara5 Tintinsu maşallah bebişe 🧿 evet karınlar artık kendilerini belli ediyor 😅😅 kilolar da belli ediyor 🥹🥹
Tintinsu Mervekara5 maalesef bi de ben 7-8 kg civarında aldım yürüyüş yapmama rağmen 😀 bi de iştahım açıldı artık. Zaten başından beri lise bulantım da olmamıştı. Sizde olmuş muydu ? ☺️