Kubrabsyg45 Mervekara5 daha yeni hastaneden geldim kıpır kıpır hareket ettikçe bazen ağrı veriyor 🤦🧿 26+1 900 gram olmuş. Göbekte kaşıntı var umarım sürekli devam etmez. Toplam 5 kilo almışım 😏
Irem34_52 Mervekara5 25 haftalıgız bu ara baya hareketli kizım dısardan belli oluyo artık onu izliyorum 🥰 9 kg aldim simdiden 🤭
Cancannn Mervekara5 Cumartesi kontrole gittik 1030 gr olmuşuz ama bugün bi kanamam başladı.Doktoruma gittim 10 gün önce covid oldum ondan kalan yoğun bi öksürük var.Şuan için miniğimde sıkıntı yok ama kanamam ara ara devam ediyor ve ben çok korkuyorum 😔
Mervekara5 Kubrabsyg45 çok iyi maşallah 🥰 bende geçen hafta gitmiştim 25 haftalıkken 780 grdı bebiş bende şimdilik 3 kilo aldım umarım böyle devam ederizz 😅😅
Buseufuk1531 Kubrabsyg45 merhabalar doktorunuz bebeğinizin kilosunu tam olarak nasıl söylüyor benım gıttıgım doktor su sekılde diyor mesela 600 700 cıvarında vs vs dıyor tam net birşey soylemıyor sizce nedendır
-Miracle- Bende 25 hastalıkken gitmiştim kontrole 850 gram 31 cm demişti Suan 26 haftalık oldum sol tarafta üç dört gündür oraya vuruyor hep aynı taraf bir süre sonra acıyor hep aynı yer olunca
Mervekara5 -Miracle- yaa benim de hep sağ tarafta vuruyor aslında kafası sağda dedi doktor ama elleriyle yapıyor galiba anlamadım 😂😂 çatlama için birsey kullanıyormusun canım daha bende başlamadı ama başlar oda başlar 😂😂
Mervekara5 Yksl1634 oyss bakalım kaç gr olmuş yavrular bizim oldu görüş günümüz artık bu ay sonuna kaldı 😂😂
-Miracle- Mervekara5 elleriyle yapıyordur o zaman 🤭😂😅üçüncü ayımdan beri bio oil kullanıyorum tatlı badem yağ sarı kantaron yağ hiç çatlak olmamıştı daha bir haftadır bir kızarık başladı kaşıntı baktım hafif hafif catlıyor karnım 🤭catlayacagı varsa her türlü catlıyormus onu anladım 🙉
Mervekara5 -Miracle- kesinlikle cidden alamaması yok ben onlara da başlamadım bebiş büyüdükçe çatlıyor işte daha yeni aldım biooil bugün başlıcam hatta 😄
Mervekara5 aysenur449 benimki de 25 hafta da 780 canım haftasıyla uyumluysa sorun yok zayıf denmez zaten bebişler son haftalarda alıyor asıl kiloyu 😍
Mervekara5 Irem34_52 maşallah 🧿 kilo korkusuyla rahat bsyler de yiyemiyoruz hamile değilken daha rahat yiyodum 😅😅
Irem34_52 Mervekara5 evet en azndan yediklerimiz ananda kg yapmıyodu hemen verebiliyoduk simdi cok zor 😌
-Miracle- Mervekara5 bebişler için katlanacaz artık göğüs kısmında kızarıklar var ama çatlağa dönüşmedi henüz ama oda ilerleyen günler de catlar 🤭🤭