Adamiranin__annesi Kızlar hastanemi aradım tek oda olduğunu söylediler.. Devlet hastanesi bu arada. Önceki dogumumda aceleye geldi aklımıza gelmedi 2 li odada kalmıştım perde vardı ama tekli oda olursa gece eşim bile kalabilir ve daha rahat oluruz diye düşündüm. Ama fiyatını öğrenemedim. Hemşire bankosuna bağlanın dedi baglabamadim daha siz nekadar fiyat odemistiniz tekli odaya
Kayaozge Adamiranin__annesi Devlet hastanesinin odaları ücretsiz değil mi yA çünkü bende şehir hastanesinde yapacağım Allah izin verirse orada tek oda veriyormuş ama bize ücretli demediler
Daffyy Adamiranin__annesi tekli odalar özel oda olarak geçiyor ücretli oluyor o yüzden. Ama tercih çok olduğu için genelde dolu oluyor 😊
Adamiranin__annesi Kayaozge ücretsiz ama tekli olanlar ucretlimi bilmiyorum. Aradığım banko görevlisi tekli oda o sırada varsa yardımcı olunur dedi fiyatı nedir dedim bilgim yok dedi.. Yani ama be im önceden kaldığımda 2. Liydi gerçi ben tek kaldım sayılır yine ama sonuçta yani yanda yatakta vardı gelse gelirdi biri
Adamiranin__annesi hemsireacemianne anladım demekki ondan geldiğinizde olursa yardımcı oluruz dedi.. Gerçi ikili olsada ben memnunum hastanemden önceki dogumumda orda oldu temiz ilgili Bi hastane ama tek oda daha rahat olurdu 😁
Adamiranin__annesi Daffyy önceden gidip görüşsek belki ayarlarlar oyuzden aradım zayen orayı.. Gerçi zamanda daraldı inşallah boş bulabilirim baya büyük Bi hastane cunku
hemsireacemianne Daffyy devlette 5 yıldır çalışıyorum . 4 yılda universite hayatım var . Ücretli oda ilkkez duyuyorum
Dyggg enesayazmoom özel oda için ücret verdiniz mi bide çok merak ediyorum sezeryan olacağı zaman sonda takıyorlar mı 🤦🏻♀️
Efe55 Adamiranin__annesi bende devlette tekı odada kaldım ucret yok. Tanıdıkvardı sezeryan olduğu için planlı tarıhı verdık boştu ayrıldı oda o güne.
Setenay-inci Efe55 devlette sezaryen yapıyorlar mı bizim burada 3 gün sancı çekilecek sonra olmazsa sezaryene alınacak demiş başhekim neden isteyene yapmıyorlar anlamıyorum
Efe55 Adamiranin__annesi Eş kalamıyor çnku dogum servısı oldugu için. Ana degsrmı hastneden hstanye bilemem tbıkı
Adamiranin__annesi Efe55 bilmiyorum benim önceki dogumumda eşim baya sık girmişti içeri 😂 hatta beraber süt sagiyoduk acemilik falan bide meme ucum yoktu 1 tanesinin vardı birinin yoktu mecbur süt sagip sagip veriyorduk sadece gece kalmamisti
Daffyy hemsireacemianne çok yattım hastanede. Ücretli odada da çok kaldım. Her şehirde çalışmanız mümkün değildir tabi ama farklılık gösteriyor demek ki
Asyaninannesi58 hemsireacemianne iki kere riskli gebelik geçirdim hastanelerde çok yattım. bizim burda Üniversitede özel oda var 75 tl ücreti. Doğumhanedeki odalar da özel tek kişilik ama ücretsiz. Eşlerimiz de yanımızda kalıyor. Ben ilk gebeliğimde hatta erken doğum yapcaktım 3 kişi kaldı yanımda korkuyorum diye kimse de bir şey demedi.
hunilimom hemsireacemianne üniversite de kardeşim tedavi görürken annem rahat edemiyor gelen kişilerle bazen anlaşmazlik oluyor bazı servislerde tek oda ücretli var 2016 da en son 300 TL felan vermişti annem
babymom_ hemsireacemianne peki bişey sorabılırmıyım ben yanımda kardeşim kalmasını istiyorum başka kımse kalsın istemiyorum ama yaşı 17alıyollaröo hastanelerde yada eşimi çok istiyorum ama ilk doğumumda hiç eşleriyle kalan yoktu hep bı kadın refakatcı vardı herkesin yanında
hemsireacemianne Daffyy devlet her yerde aynı devlet . Yarı özel devlet kavramı farklı .yattiginiz gittiniz hastane farklarını bilmenizi öneririm iyi günler . Sağlık hizmetinde olan birine bu denli konuşmak da ilginç ☺️☺️
Daffyy hemsireacemianne tam sağlıkçı olamamışsınız demek ki. Kaldığımız şeyi kafadan uydurmuyoruz. Sizin 10 yıllık geçmişiniz olabilir ben de 12 yıldır sürekli yatıyorum rahatsızlığımdan dolayı. Sizin gibilere saygı duymak kendimize bencillik olur çok bilmiş görünüp kabullenemediğiniz için. Neyse sizin herşeye verecek cevabınız vardır ama ben uğraşamam. Allah sizin gibilere düşürmesin☺️
burcak52 hemsireacemianne ama gerçekten bazı devlet hastanelerinde tekli odalar ücretli, biliyorum eminim. Siz niye kızdınız ki 😬
hemsireacemianne Daffyy peki hanımefendi . Bu dik bakışla devam. Rabbim çocuğunuza sabır versin ☺️☺️ Tekrar ediyorum yarı devlet yani ozellestirilmis devlet kavramını arastirmanizi öneriyorum Rabbimden de çocuğunuza sabır diliyorum
Daffyy hemsireacemianne Bak salak salak konuşma benimle senin o lakayt ağzına çocuk lafı bile yakışmıyor şayet! Haddini aşma. Gram olmayan aklınla u güne iyi gelmişsin ama sabrımı zorlama benim. Sen kimsin ki benimle olan tartışmama çocuğumu katıyorsun ? Allah bana ve burdaki herkese sabır versn ki seninlr muhattap olma hatasına düştük. Çalıştığın yersekilere yazık asıl Allah onlara sabır versin bu cehalet dolu saldırgan halinle gram verimli değilsindir. İnsanı insandan iğrendirme. Çocuğumla ilgili tek kelam daha duymayayım senden.
hemsireacemianne Daffyy tamam canım benim mükemmel zekan ve uslubunla geldigin yaşı tebrik ediyorum senin . İşte duayı bile alamiyorsun ne diyeyim . En iyisi Rabbim sabir versin diyeyim yeniden
Hazalaskin Daffyy ne kadar terbiyesizsiniz bana biraz klavye artistliği gibi geldi reelde bu kadar sesiniz çıkacağını sanmıyorum 😉