abmsenol Esra_eser peki 6. Haftada bebek gözükmüş müydü? Benim 6+0 da sadece gebelik kesesi göründü, yolk sac da tam gözükmeyince boş gebelik olabilir dedi doktor kontrolü bekliyorum endişeyle 🥺
Meryem_asaf11 Esra_eser merhabalar geç döllenmede adetten kaç gün sonra idrarda ve kanda gördünüz gebeliğinizi
keremalya1724 Frdahll benim 4+5 te karından muayene de göründü kesem ama damar gibi gözüküyordu 5+5 te tekrar gittim tam kese görünümüne gelmişti elhamdülillah kalp atışı için bekliyorum şuan ❤️
Prensesannesi96 Frdahll Geç döllenme olabilir canım ben yedinci hafta diye gittim bes haftalıktı minicik gozukmustu
Prensesannesi96 Frdahll betam 2500 cksmtı yine görünmemişti genelik yok deyip alttan muayene yapacağım demişlerdi kabul etmedim ilk gebeliğim oyle dusukle sonuclandı bekle görünür ☺️
tunasmom Beta hcg değerim 7 binlerdeydi 5 haftalıktım gördük keseyi 7. Haftamda da kalp atışını duyduk.
91mer Birde cok kılolı ve göbek çevresi yağlı insanlara ulgtasyın ile keseyi görmek zor oluyır demişti ablamın dr
esmadnzhn 5 haftalıkken gittim doktor keseyi görmedi 6+2de gittiğimde bebeğide keseyide gördü bazen cihaz eski oluncada gözükmüyor ben o yüzden idrara sıkışık gitmiştim
Fatma63_41 Frdahll canim ben 5+6 göründü kese içinde embriyo yoktu doktor 2 hafta sonra bakicaz dedi gittiğimde bebiste vardı kalp atsinida duyduk
Mavikalem Frdahll Biri 5+4 biri 5+2 göründü ama çok küçüklerdi. 1 hafta sonra görünür seninde . Ultrasona girmeden önce bol su iç idrara sıkışık ol
Kuzuletta Frdahll Benim de 4+6 da hcg 3745 çıktı fakat kese görünmedi. Yarın 5+4 olacağım ve doktor göremezse keseyi. Dış gebelik diye sonlandıracağını söyledi.
Selmanur10 Frdahll Ben ilk muayene de görmüştüm test yapmıştım çift çıkınca gittim 5 haftalikktı bir hafta sonra da kalp atışını dinlemiştik değişiyor ama belki haftaya görebilirsin kimisi 5. Haftada kalp atışı dinliyormuş
Mucizemses 6+5 de gittim kese görünmedi doktorum beta baktı 30 bine yakın çıktı zayıf da biriyim ama neden gözükmedi anlamdım önceki hamileliklerimde 5 haftalıkken kalp atışı dinlemiştik bunda tedirgin oldum
Zeyemzey Frdahll ben 6 haftalıkken gitmiştim doktora kese var ama bebek yok demişti sonra bide vajinal ultrasonla bakalım demişti bende çok tedirgin olmuştum ama korkulacak bişey yokmuş alttan ultrasonla bakınca görmüştü bebeği