Nalinnn14 Frdahll benimde bugün 5+0 genelde bu hafta itibariyle kese görünüyo kalp atışını da 1 hafta sonra duyabiliriz inşallah tabi her bebek de aynı olmuyo
Frdahll İnsallah yaa üstten ultrasonla baktı bazı kişiler vajinal ultrasonda belli oluyor diyor ama vajinal ultrasonda beni tedirgin ediyor birsey olur diye
Zeyemzey Frdahll ben 6 haftalıkken gitmiştim doktora kese var ama bebek yok demişti sonra bide vajinal ultrasonla bakalım demişti bende çok tedirgin olmuştum ama korkulacak bişey yokmuş alttan ultrasonla bakınca görmüştü bebeği
Frdahll arirangg devlete gittim zaten 4+4 de de gittim vajinal ultrasonla baktin yine görünmedi ama dis gebelik degil korkma dedi 2 gün sonra gel dedi farklı doktora randevu buldum oda karından baktı yine görünmedi
arirangg Frdahll Canım devletteki ultrasonlar iyi değil hiç korkma. Hem daha 5. Hafta küçük hem de ultrason da çok önemli. Benim de bebeğimin kalbi attığı halde devlette görünmemişti, özele gidip aynı gün dinlemiştim. İçini ferah tut
boymomyz Frdahll 4+2 de baktı banada gebelik var kese oluşmamış dedi canım . Daha önceden kaybınız yoksa hiç böyle streslere girmeyin valla yazıları gördükçe üzülüyorum pıhtılaşmam olduğu için mecbur ben kese için gidiyorum ama benim gibi sorunu olmayan varsa gitmesin stresten başka bise yaşamazsınız . Diğer kaybettiğim bebeğimde 6+1 de sadece gittim kalbini keseyi gördüm çıktım . Pıhtılaşmadan kaybettim simdi dediğim gibi mecburum gitmeye keseden önce tedaviye başlıyorum
Pinkiepie Mysmrt vajinal ultrason için tehlikeli diyorlar ama öyle mi gerçekten hiç bilgim yok bu konuda? Bende 4 haftalık gebe olduğumu öğrendim kese gözükmüyor doktor haftaya gel dedi korkuyorum açıkcası
Tugcelb 4+4 te hastaneye gidip kan verdim karından baktığında bişey görmedi vajinal usg de baktığında keseyi gördü 1-2 hafta sonra gel tekrar bakalım demişti
Ahuevren06 Doktorum, Beta değerin 6bin olduğunda gözükür öyle bakacağız dedi, sizlerde de öyle mi oldu? Yoksa illa hafta mı beklemek gerekiyor?
Fatmiks Muhtemelen 3 haftalıktı gittiğimde sadece kese görünmüştü bebek yoktu bile hatta doktor daha çok minik 2 hafta sonra gel tekrar bakalım demişti normal karından bakmıştı 🌸