mervee19_ Arkadaşlar sabah 9 gibi kan verdim sağlık olacağına beta değerim yükselmiş mi diye sağlık ocağına ilk defa kan verdim sonucum bugün e nabiza düşer mi yarın öğlen çıkar dediler acaba bugün e nabiza düşer mi çok merak ediyorum
Burcuuu12A mervee19_ Bende Sağlık ocağında vermiştim. Aile hekimi 16.30da sonuçları girmişti. Normalde 1 saatte belli oluyor ama sağlık ocaklarına test sonuçlarını geç gönderebiliyorlar
myangelson mervee19_ bizim sağlık ocağı doktor onaylamadan sisteme düşmüyor bir keresinde sonuçlarım 1 hafta sonra falan düşmüştü sisteme🤦🏻♀️ sonuçları öğrenmek için sağlık ocağına gelmen lazım demişlerdi
mervee19_ myangelson yaa ne kadar sacma insan ister istemez merak ediyor bir gün sonrasında çıktığında bile merak ediyor bir hafta da çok fazla bende sağlık ocağına aradım biraz önce bilmiyoruz ki deyip kapattılar
mervee19_ Burcuuu12A ilk kan verdiğimde 68 çıktı beta değerim sonra 260 çıktı doktor bugün negatif falan dedi pozitif olarak görmüyorum bu sonucu dedi tekrar bı kan ver dedi yükselirse bakarız dedi o kadar moralim bozuldu ki
ecem0509 mervee19_ 68 den 260 a çıkan bir değer nasıl negatif olarak görülebilir ki? Kaç gün geçti regliniz?
Yarenylmz mervee19_ beta binin üzerine çıkmadığı sürece negatif kabul ediyo sağlık ocakları bana da aynısını dediler binin üstüne çıkınca hamilelik takibi başlatıyolar çünkü 🤭 380 çıkmıştı negatif dediler yani aslında hamileydim 😭
Burcuuu12A mervee19_ Artış var gebesinizdir ama bu değerlerde kese görünmez. Zaten doktorlarda keseyi görüp kalp atışı duymadan gebesiniz demiyor. İçiniz rahat olsun 🙏
mervee19_ yorumcuanneniz pazartesi özele vermiştim saat 3 gibi gündüz persmebe sabahı verdim bide nerdeyse iki gün bitti öyle kan verdim
mervee19_ Semm ayy inşallah bende demir eksikligi vs düşük gibiydi doktor bana geçen hafta şey demişti belki o yüzden çok yükselme olmuyordur falan dedi
mervee19_ Yarenylmz evet öyle kabul edebilirler ama bunu direk negatif olarak da goremezmler takip edilmesi gereken bı süreç diyebilirler yani oraya gidiyorum hamilesin diyorlar oraya gidiyorum negatif bişey yok diyorlar o kadar moral bozuyorlar ki
Ahuevren06 mervee19_ ikinci haftam, doktor doktor gezdik resmen hepsi aynı şeyi yapıyorlar. Beta değeri 1000 olmadan olumlu konuşan olmuyor ne yazık ki. “ama hamileyim di mi?” diye sorduğumda evet diyorlar. Hiç üzülme sağlığına odaklan