Nuray08 sayre canim genelde akinti gibi uyuyan ama içinde pembe veya kahve lekeyle birlikte gelen bi akinti türü ama normal akintidan biraz fazla ve sümük kıvamında gelir
sayre Nuray08 himmm ya benimki miktar olarak fazla sümük gibi ama içinde kahverengi pembe renk yok nişan degil sanırım o
Nuray08 sayre cnm bazen sarimtrak olarak ta geliyormuş ama benim 2. Gebelik ilkindede öyle geldi şimdide öyle geldi kac haftaliksin
Nuray08 sayre yani gelmişte olabilir ben cati muaynesi oldum geçen cuma ondan sonra geldi yarın kontrolüm var bakalom doktor ne dixek banada internettte farklı farklı söylemler yaziyor nisanla ilgili
Nisanduaaa1 sayre bende 37+4 1 saat önce sarı yogun bir akıntı geldi ilk defa nişan diye düşündüm ama bilmiyorum düzensiz sancılarım da var hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah 🤲
Mucizebebek2 Srfe Allah’m benim gibi doğumunu bekleyen herkese hayırlısıyla yaşatsın bu anı çok heyecanlı Allah yardımcın olsun canm bi avazda kurtul inşallah 🌼🤲
Srfe Mucizebebek2 amin inşallah canm bnm dogumum oldu pazartesı gunu Allahm bekleyenlere saglıkla aldırsın inşallah kucagına
Srfe c_ynr38 amin inşallah biraz iç dış dikiş fazla ac girdim doguma yanınyıyemedım fazla bişey ondan sebep yoruldum cok ama dıkişlerde gecnce iyiki derim inşallah ☺️ .. Allahm saglıkla kucagna aldırsın ınsallah 🌸