Srfe Nişan geldi sonrasında kücük abdestim mi yoksa su mu anlayamadım ama tutamadığıma göre suyum olabilir cok aşırı gelmedi ama . Tekrar su gelmeye devam eder mi ilk dogumum olacak , depend taksam mı tekrar gelir mi ?
BBuseY Srfe suyun olabilir canım depend yerine öncelikle peçete bişey koyun bir bakın 🤗 sonrasında devam ederse doktora gidin beklemeyin .. sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin rabbim 🌸
Mucizebebek2 Srfe Allah’m benim gibi doğumunu bekleyen herkese hayırlısıyla yaşatsın bu anı çok heyecanlı Allah yardımcın olsun canm bi avazda kurtul inşallah 🌼🤲
Srfe BBuseY tamam teşekkür ederim ☺️amin inşallah Allahm nerede varsa isteyen nasip etsin günü bekleyeni de sağlıkla hayırla kucagına almayı nasip etsin inşallah 🤎
Srfe Agrılarım 10 dk da bir gelıyor gıdıyor ama suyum gelmedi ve gede gittgmde 1 cm acıklık var dıye evdeyım… nişan geldi sadece diye yani bu sancı gelıo gıdıyo gece de böyleydı suan sadece şiddeti artmış durumda bilmiyorum ne zmn gtmeli illa su mu gelmeli anlamadım
Bahaaaar Srfe nasıl bi sancı hissediyorsunuz ? Karnımın üst kısmında agrı gibi yanma gibi bişey hissediyorum ben ve sırtım ağrıyor sizinkide öyle mi?
Srfe Nuray08 doktora dedm ama sadece nişan geldgı için cok önmsemıolar su gelmedgı ıcın bu da bna cok sacma geldi Anlamadm 🤷🏻♀️ cekıyorum bakalm sancıları ınsallah açılmalı oluyordur da boşa çekmıyorumdur 😔
Nuray08 Srfe ara ara oluyor suan var mesela ama ama gecermi bilmiyorm bacak aramda ve kasiklarimda agri var Amin cnm inşallah
Srfe Bahaaaar Bahaaaar belimden ilk hissettim 1 cm acıklıkla 5 inde de önce belimden başladı sonrasında da hem bel hem kasıga giren sancılarım oldu 8 ila 10 dk ya düştüğünde sancılarım gittik hastaneye 7-8 cm acıklıkla gitmişim doğum yaptım siz nasılsınız dogumuunuz oldu mu ☺️
Bahaaaar Srfe hayıır hala bekliyoruz bugün kasılmalarla birlikte kasıklarıma ağrı giriyor ama çok düzensiz umarım sıklaşır 🤷🏼♀️
Ayse_Nuryusuf01 Srfe benimde belimde sabah 7 den beri ağrı var belim kopacak gibi acaba doğum belirtisi olabilir mi
c_ynr38 Srfe Rabbim sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Nasıl oldu doğumunuz zormuydu? Benimde çok az kaldı
Nuray08 Srfe bende daha bisey yok bekliyorm cuma günü doktor kontrolüm var eğer dogurmazsam bakalim ne dicek doktorum
Srfe c_ynr38 amin inşallah biraz iç dış dikiş fazla ac girdim doguma yanınyıyemedım fazla bişey ondan sebep yoruldum cok ama dıkişlerde gecnce iyiki derim inşallah ☺️ .. Allahm saglıkla kucagna aldırsın ınsallah 🌸
Srfe Ayse_Nuryusuf01 kaç dk da bir giriyor o cok önemli … bir de şu activating labor yaptım aksamına nişanm gelmişti ertesi günü de dogum oldu … bele giren ve kasıklrıma giren sancı cok kuvvetlenmişti … ilk gün sadece belim ağrıyordu