HD1- deneyimlianne2 bu benim kaynanam resmen. Bana hamile kaldıktan sonra çok tembelesttin diyor biz böyle değildik falan filan. Bana inanamıyor zaten abarttigimi düşünüyor. Halbuki insan kendine olmayan ağrıyı nasil yaşamadan abartabilir🤦♀️
ensensr23 Keşke belli değil seçeneğide olsaydı😂benimki bazen çok iyi seviyorum bazende sinirini aşırı bozuyor görmek dahi istemiyorum şuan onu görmeme modumdayım😁
gzl_anne12 berosunannesii kaynanayı ne yapmalı başlığı altında diyorum kiiiiiiiiii Kaynar kazana atmalıııı😂😂😂😂😂
gzl_anne12 baby3_ kız aynı bende yazdım aklıma başlığı görünce o geldi 😂😂😂 Bizim burda da böyle derler 😂😂😂😂
enguzlhayalm_13 Asdas123123 Benden sana tavsiye çocuğunu düşünüyosan kendi evine geç hemen.Bende rahat ederim diye düşünüyordum ama öyle olmadı kendi evime geldim rahat ettim.
Asdas123123 enguzlhayalm_13 Zaten 40ı olsun en geç 2 ay olsun gitmeyi düşünüyoruz yoksa böyle olmaz insanın kendi evi dururken boyle şeyler çekmesi Allahım gucune gitmesin ya.
Tuccceee Zeynep-Eslem gülsem mi üzülsem mi bilemedim aynı odada 40 kişi yaparsınız artık herkesin yanında gögsünüzü açar verirsiniz kocanıznda dusuncesizligi çileden çikardi bi guzel kavga sebebi resmen
Dilaraanl almilakusunannesi pehhhh. Kimse kendi annen baban gibi olamaz kusura bakma da. İsterse dünyanın en kötü insanları olsun yine de olmaz.