Hazalaskin Meleklerimm11 Doğum yapmamış olanlar heves ediyor çaktırma 😂 Doğumdan sonra hal kalırsa çıkarken üst değişirler 😂 normal Doğumdan sonra aşırı yorgun oluyosun 😂 sezaryen desen ağrı sızı olur heralde
MugeGuness Hazalaskin doğumun zorluğuna göre değişiyor herhalde. Ben doğum yaptım odaya gelip bebeğimi emzirdim. Sonra kalktım makyaj yaptım saçımı maşaladım 🤣
Gizem41 Hazalaskin sezeryanı yaşamış biri olarak söyleyim kızlar size o ağrı sızıyla ne ile çıktığınızı pek önemsemiyorsunuz 😂😂😂acil bi yere oturma istediği geliyor
Meleklerimm11 Hazalaskin kesinlikle o an bebeği düşünüyorsun kendi acını düşünüyorsun cokta umrunda olmuyor kıyafet ama bebek doğmadan düşünmeye vakit cok:) şunu napsam bunu napsam
Muhikotu busranur_19 şık bir şeyler mi derken nasıl yani :/ inş halistir bu soru ya. 🤦🏻♀️ sanırım hiç anlayamıcam hastanede süslenme olayını. Hep instagram yüzünden oldu bunlar. kafayı yedi millet:(
Dark busranur_19 ben gittiğim kıyafetler ile çıktım Pantalon üstüne uzun hırka. Havalar serindi biraz. Eşofmanda değildi ama çok sıkta değildi. Günlük giyindim.Kanama vs durumu için uzun hırka tercih ettim. Genelde gördüklerim eşofman ile idi benim tarzım değil genel durumumda çok iyiydi normal ciktm
b1b1k Ben giderken ne giydiysem çıkarkende aynılarını giydim, halbuki hastane çantama 2 seçenek olarak ayrı kıyafet koymustum🤦🏻♀️
Dark Gizem41 valla ben onemsedim neyle geldiysem onunla çıktım ama yüzümü gözümü renklendirmeden ya da pijama ile cikmazdim, bb kremim falan yanimdaydi ,😁
Duyulurum busranur_19 pijama üstüne ferace giyinmiştim ben :) sezaryen doğum yapmıştım, 24 saat dolmadan çıktım hastaneden. Bu defa hastanede biraz fazla kalıp toparlanmak niyetindeyim o zaman belki daha şık çıkabilirim 🤗