berceste5155 busranur_19 normalde dışarda ne giyiyorsam onu giydim tesettürlüyüm rahat bir tunik pantolon giydim eşarpla uğraşmadım yazma taktım başıma
Elifderin34 busranur_19 hastaneye bir girişimiz vardı bir de çıkışımız 😀 süslü püslü girip taytla çıkacağım o ağrılar ile şıklık aklıma gelmez sanırım gelse bile doğumdan sonra rahatlığı ön plana koydum :)
pinarsabrii busranur_19 alt üst triko takımım var, onu koyacağım bende çantaya, şuanda da çok rahat o an da rahat olacağına eminim 😄 şık bir şeyi gözüm görmez o an 😄
1erkekkannesiiii busranur_19 Ocak doğum nasipse spor eşofman takımı düşünüyorum üzerine de mont falan. Kar yağar zaten muhtemelen sarıp sarmalanıp çıkarız 😂
Hazalaskin Meleklerimm11 Doğum yapmamış olanlar heves ediyor çaktırma 😂 Doğumdan sonra hal kalırsa çıkarken üst değişirler 😂 normal Doğumdan sonra aşırı yorgun oluyosun 😂 sezaryen desen ağrı sızı olur heralde
busranur_19 Elifderin34 Ay evet 🤣🤣 bende süslüyüm yine çıkarken bulurum bir süslü hırka 😃😃 eşofman takım giymeyi düşünüyorum kxjxjx
Nazendehanim busranur_19 sen hastaneden çıkarken makyaj da yaparsın bacım 😅 ben triko takım ayarladım başıma da şal en rahat neyle çıkacaksam o 😅 tesettürlü olmasaydım da esortman takımıyla çıkardım kesin hatta kafama da lastiği dolar topuz yapardım lohusa mod 😂 saka bir yana kendini iyi hisseden suslensin ya özel bir şey 🌸
busranur_19 Nazendehanim 🤣🤣 Yaparım kesin 😄 evet ya herkes kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle olsun , lohusalık nasıl kim bilir 😄
Hazalaskin busranur_19 ne eşofmanı kız ben elbise götürmüştüm ne güzel pijama ile çıktım hatta gecelik 😂 elbise gibi olandan