tugbacns Qnl utanma kız 2 gün sonra sorcam ben inşallah bir sıkıntı yoktur ama yürümek falan zor oluyor bazen
tugbacns Qnl maşallah ne güzel 🌺 peki sizin de ağrılarınız benimki gibi erken mi başladı yoksa 30a doğru yaklaşınca mı ağrıları hissettiniz
Xsare tugbacns canım ben 26+5 haftalığım gece dönemiyorum bile o acıdan gündüz çok bişey yok yatarken dönemiyorum yataktan kalkmak okadar zoraki o acı yanma ağrı doktorum olur demişti ama bilmiyorum ben de
tugbacns Xsare ay bende kontrole gittiğimde soracağım gece sağa sola dönmek zaten çok zor demekki oluyor böyle Allah yardımcımız olsun
MinelHaapy tugbacns bende 20 haftalığım benim de fazlasıyla ağrıyor özellikle temzlik yaptığım yorulduğum zaman
Smya tugbacns aynısını ben de yaşıyorum doktora gittim kum döküyormuşum ama tek etken kum dökmek değil hamilelik de var sanırım, geceleri uyuyamıyorum ağrısından yönümü değiştirmek işkence adeta
Sedamete tugbacns canım doktorum çok normal demişti yaklaşık 1 1buçuk aydır yaşıyorum git gide daha kötü oluyor artık sadece yatakta ağrımıyor yürürken klozete otururken bile çok ağrıyor ve doktor yapabileceğimiz hiç bir şey yok dedi maalesef bu arada 30+5im
tugbacns Sedamete zor gerçekten ya bakalım ilerleyen haftalarda ben nasıl olcam Allah yardımcımız olsun
Sevvl tugbacns ben gittim canım doktora duramadım büyüyorlar haraketlerı kuvvetlenmıs artık haftada bir gel magnezyumu 2 ye cokar dedi
tugbacns Sevvl çok sık gidiyorsun sen 😄 benim 1 ay olcak yeni gidicem yarın gerçi covid oldum bu arada o yüzden gidemedim de genelde 3 haftada bir falan gidiyorum
Sevvl tugbacns aynen benim 2 haftada bir normalde ayda bir bütün testler zaten bir muayenemin biri 10 gün ücretsiz her hafta gidiyorum ücretsiz hakkoö var diye😂😂😂
tugbacns Sevvl hahah mantıklı 😄 bana kalsa ben de her hafta gitsem iyi olur da hem doktor gerek görmüyor hemde eşim pimpiriklenme diyor 😄