ozgul23 Gamzelikra ben hiç bir belirti yaşamadım hamileliğin boyunca da mide bulantısı yaşamadım daha . Sonradan bek ağrım çıktı ortaya . Adetim den iki gün önce kan testi yaptırdım orda öğrendim
rileyss Gamzelikra ben :) hatta adetim 4 gün gecikmis, uygulamadan ne zaman adet olacagım diye baktıgımda farkettim.
Gamzelikra Bende 10 gun gecikme var ikinci kez kan testi yaptim 1.1 cikti yani yok gecikemm olmazdi hic simdi acaba gec Dollenmemi diye dusunuyorum gec dollenmeyle kanda nagatif cikip sonradan ogreneniniz oldumu acaba
Gullcha Gamzelikra benimde 7 gunluk gecikmem var canimda benim belirtilerim var gogus agrilarim basladi 2 gundur akintim ve uyku halim var bakalim hayirlisi sende ne gibi belirtiler var 😚
umranozby Gamzelikra benimde hiç belirtim yoktu adetim 8 gün gecikti hep gecikme olunca arkadaşlarımın zoruyla test yaptirmistim 😚
Busu48 Gamzelikra Beeeen 🖐️ nerdeyse bir buçuk hamileyken haberim oldu. Hatta 20 diş ve bi de yanak operasyonu geçirdim ama şükür ki bişey olmadı şuan 33 haftalığız 🙏