Mustafayigitvebeytugannesi Eylulun_annesiii çin takvimi son adet tarihine göre baktığım zaman iki oğlumda da tuttu bu üçüncü gebelik kız gösteriyor ama daha cinsiyet bilmiyorum 18 haftalığım 😊
Pinaryldz06 Eylulun_annesiii benim ilk çocuğum erkek ona kız diyor şimdi kızıma hamileyim ona da erkek diyor Çin takvimi de Rus takvimi de 😀
Minislerinannesiiiii Emmu teşekkür ederim hamile kaldığım ayı bilmiyorum ya son adet tarihim 12 Eylül üzerine 14 gün saymak gerekiyormuş galiba ama doktor geç döllenme dediği için adet tarihimi 24 Eylül olarak değiştirdi neyi baz alıcam bilmiyorum
Emmu Minislerinannesiiiii ultrasonda bebek geri mi gidiyor bende 11 Eylül son adetim normalde 12+1 olmam gerekiyom ama ultrasonda 11+3 senin de öi öyle
YaseminBatrk Emmu benimde son adetim 11 Eylül normalde benimde 12 falan olmam lazım ama geç döllenme olmuş doktorun dediğine göre 10+5 okduk bugün.
YaseminBatrk Eylulun_annesiii benimde bu belirtiler vsrdi oğlum oldu çok şükür. Şimdi yine hamileyim aynı belirtileri gene yaşıyorum bakalım nasispe bugün doktora gideceğim 10+5 göstermez ama gösterirse soracağım 🤭
Mustafayigitvebeytugannesi tugcegk son adet tarihine göre bakılan yere bakıyosunuz değil mi iki tane yer var ikisinde de farklı gösteriyor
Tanembebek5 Eylulun_annesiii benim de tuttu erkek 💙 Allah herkese nasip etsin evlat sahibi olmayı sağlıklı olsunlar kızı erkeği fark etmez 🙏🥰