Melisasis Elaeyl al benden o kadar 34 üm daha hiç başlamadım ama herşeyim hazır yıkanıp ütülenip yerleşecek
Burcuuuuu Yelkovan1 yok onu söylemedim netten baktım normal yazıyor benim ağrılarım vardı 32 de gittiğimde söyledim sancım çıktı serum taktı
Yelkovan1 Burcuuuuu nasıl ağrılar peki anlatırmısınız bi tam olarak nereye giriyo kaç dk kalıyo kasılıyomusunuz vs bendede var ağrıda çözümleyemedim ben daha
Berglgzg @"emelok"geç bile kalmışsınız bence hemen hazırlayın ben 32 haftalıkken hazırlamıştım erken doğum olur falan diye hazırda beklesin demiştim 😂
61lazkizi61 emelok benim ilk bebeğimde sancılarım 26-28 haftada başladığı için biz 30. Haftada hazır etmiştik bunda bir sıkıntı olmazsa 34-35. Haftalarda hazırlamayı düşünüyorum 🥰
emelok Elaeyl üşenmek değilde yıkayıp ütüleme işi biraz son dk olsun istedim şimdiden yıkarsam 40 haftayı beklersem izne çıktım işim yok sıkılırım diye bekliyorum🤣
Burcuuuuu Yelkovan1 kasigimdaydi ve aynı hizada belime doğru vuruyordu dk.tutmadim ama girip gidiyordu ve adet sancısı gibi ince sızılar şeklinde değil yakan bı agriydi yakıyordu resmen kasigimi
dilek_balli emelok bence geç bile.kalmsiiniz ben 29 da felan başladım şuan 33 haftaligiz herşey tmm bı çikolata ve magnet yaptırcam onlar kaldı😇
Elaeyl emelok valla ben üşeniyorum Çünkü bebeklerin işi belli olmuyor ansızın geliyorlar 40 i bekleyen çok fazla sabırlı bebis yok cevremde cogu 37 38 de geliyor :) bende artik calisma hayatima 36. hafta itibariyle biraktim
Yelkovan1 Burcuuuuu amin inşallah sağ salim kucağımıza alalım zamanında hastanede küvezde bırakıp eve gitmekte çok zoruma gider
Burcuuuuu Yelkovan1 ilk oğlum sarılık olmuştu bırakmak gerçekten çok zor Allah sabır versin kuvezde olanlara