Eldgrn emelok 28+4üm bugün 3-4 falan parçayı alacağım 29-30′a bağlanan haftada tamamen bitireceğim çantayı 34 haftalık olmuş başlayabilirsin anca biter
Nimetkayseri1438 emelok 35 haftaligiz Dr a göre de 1 hafta önde gidiyor hazırladım bu gun de ufak tefek şeyler kaldi bez emzik bide hasta bezi onlarda hastaneye kontrole giderken alacağım inşallah
dilek_balli Nimetkayseri1438 Kayseridemi yaşıyorsunuz siz hangi doktora gidiyorsunuz acaba merak ettim
ozgeozcan ben 30 haftalık olunca hazırladım bi risk sıkıntı da yoktu ama hazır olsun istedim ne zaman olur bilemeyiz doğumu sonuçta erken olursa da hazırlıksız yakalanmak istemiyorum
Flyderndkk emelok en geç 32 de hazırlamış olmayı planlıyorum. Bebek bu ne zaman geleceği belli olmuyor. 😊
Nurr_22_22 emelok 29 haftalık hamileyim gelişim 30 haftadan gidiyor herseyini yıkadım utuledim valiz düzenleyici alıp yerleştiricem sadece bence sizde hazırlayın kenarda beklesin ani bisey olsa hazırlamakla ugrasmazsiniz
Burcuuuuu Yelkovan1 yıkadım ama utuleyemedim bı tane daha oğlum var çok şükür şimdi iyiyim ama.32 de sancım çıktı az bı iş yapsam carpintim oluyor nefesim daralıyor oglumla ilgilenmeye calisyorum ama
Yelkovan1 Burcuuuuu o çarpıntı nefes daralması bendede çok varda hiç söylemedim doktora söyleyincemi bakıyolar nst te
Melisasis Elaeyl al benden o kadar 34 üm daha hiç başlamadım ama herşeyim hazır yıkanıp ütülenip yerleşecek
Burcuuuuu Yelkovan1 yok onu söylemedim netten baktım normal yazıyor benim ağrılarım vardı 32 de gittiğimde söyledim sancım çıktı serum taktı