Miray81 ayoLNolduYine Miray aylardır istiyorum hiç bir sıkıntımız yokken olmadı 4. Gün bugün aşılama oldum 🌸
elaymoms ayoLNolduYine Beyza adım. Eşim askeri personel çok uzaklarda gelip yine gidecek çok zor geçiyor hamileliğim dua eder misiniz 🥹🙏
ayoLNolduYine elaymoms oyy ❤ ederim tabiki Rabbim Yardımcın olsun inşallah sağlıkla al kucağına sağlıkla büyütün bebeğinizi birlikte
Buseaelisa ayoLNolduYine Allah kabul etsin ettiğin duaları kalbinden geçenlerle karşılaştırsın hep Buse Duran ismim benim içinde dua edersen çok sevinirim Allah razı olsun şimdiden çok teşekkürler 🙏🏻🌸
Durubebegim ayoLNolduYine Semra filiz ve Ceyda. Arkadaşlarımıda dua edermisin rabbim onlara hayırlı yavrular nasip etsin inşallah sanada kardeşim amin amin amin❤️❤️❤️❤️
prematureannesi_ ayoLNolduYine Allah razı olsun inşallah kalbine göre güzelliklerin olsun hayatında 💜
minikbirii_20 ayoLNolduYine benimde adım zeynep bende sana çok dua ederim canım benim Rabbim dualarımızı kabul etsin
dilos011 ayoLNolduYine banada dua eder misin evimiz yok kirada oturuyoruz ev sahibi olmak istiyoruz dua etmeniz yeterli şimdiden Allah razı olsun ismim dilek
terelelli81 ayoLNolduYine çok ihtiyacım var benı de ekleyın hamıleyım düştüm ayak bagbkopması var bır ay en az basma dedi dr küçük kırık da var moralım de bozuk fızıken de mahvoldum ne edeceğim.
Minikmucizelere ayoLNolduYine yaa Allah razı olsun güzel kalpli insan banada okur müsün gülsüm adım 🙂
Karabiberimm ayoLNolduYine ismim sultan bana ve aileme anne babama dua ederseniz çok sevinirim Allah razı olsun ince düşünceniz için kutluyorum ve o güzel kalbinizden öpüyorum ❤️