burcu-snb1 ayoLNolduYine Burcu. Dün kanama ile geldim hastaneye. Yatıyorum şimdi. Dua edersen çok mutlu olurum. Allah razı olsun 🤲
Lionmother ayoLNolduYine Dilara canım. 1 kaybım var 1 senedir uğraşıyoruz bebek için. Allah razı olsun 🤲🏻
ayoLNolduYine cansualisa @Leilani @Tbsra95 ICY @momlife10 @Haticee68 @FatmaNur1-2 Yusra- @Fatmadan esmerella37 @Pemberuya Tcher123 @1prensannesii_ @burcu-snb1 Lionmother Erva35 17papatya Jaleisik Mryy01 videl Allah sizlerden de razı olsun edeceğim inşallah Rabbim kabul etsin hepinizin dileğini muradını sıkıntılarınızdan feraha çıkarsın hepinizi 🙏❤
Erva35 ayoLNolduYine Güldane canım hamilelik istiyorum dua eder misin benim içinde şimdiden teşekkürler 🙏
17papatya ayoLNolduYine ismim Emine canım.Sağlıcakla hamile kalıp hamileliğimin sağlıklı bi şekilde devam etmesi için bana da dua eder misin Şimdiden Allah razı olsun🙏🏻
Mryy01 ayoLNolduYine Adım Miray boş gebelik geçirdim şimdi tekrar istiyorum dualarında bana da yer verirmisin
Sekmen-94 ayoLNolduYine Yarın detaylı ultrasona girecem sırt açıklığından şüphelendi doktor nolur banada dua edermisiniz 🙏🥺
ayoLNolduYine Sekmen-94 ederim tabiki ❤ Rabbim korktuğunu göstermesin inşallah Hayırlı güzel haberlerle yüzün gülsün
Morning-star ayoLNolduYine Canım ablam için dua eder misin adı Mehtap. Bebiş istiyor tez vakitte olsun inşallah 🤲🏻 Şimdiden çok sağol, rabbim herkesin gönlüne göre versin🤲🏻🤲🏻
prematureannesi_ ayoLNolduYine Allah razı olsun inşallah kalbine göre güzelliklerin olsun hayatında 💜