Taricat Elfidan en az 3 ay ara vermen sağlıklı bir gebelik oluşması adına daha iyi olur Rahmin bir toplansin iyileşsin gebeliğe en uygun ortamı olustursun . Ben bu 3 aylık süre zarfında folik asit desteği de al daha sağlam bir gebelik olur insaAllah
ceydaacc Elfidan ben kürtajdan 11 ay sonra hamile kaldım denedik olmadı kişiden kişiye değişebilir ama
Pemberuya Elfidan 2 ay korundum sonra 6 ay sonra hamile kaldım ama bunda da kanamam var Allahtan hayırlısı
Gunes63 Merhaba, ben 1 ekim de kürtaj oldum 2 kasım da ilk adetimi gördüm ve 2 Aralık da da hamile olduğumu öğrendim
Sinem94 Elfidan 5 ay sonra sağlikli gebelik oldu aslinda bir adet sonrası kalmıştım ama kimyasal oldu
323832 Elfidan subat ayinda kurtaj oldum doktor 2 ay korun demisti ama ben 3 ay korunmayi tercih ettim haziranda korunmayi biraktim temmuzda hamile kaldim korunmayi bıraktığımin 2.ayi hamileydim
arirangg Elfidan çok teşekkür ederim. Kürtaj oldun sanırım çok geçmiş olsun. İnşallah kısa zamanda sağlıklı bir gebelik geçirirsin
siyahinciii ArvenMom ben adet olmadım daha 4 kasımda bebeğimin kalbi durduğu için zorunlu kürtaj oldum bugün bir ay oluyor hemen adet olup bebek istiyorum herhangi bir şey yapmam lazım mı ilk gebeliğimdi bilmiyorum