Ozlem9794 Hazalaskin olur neden olmasın bilirsiniz belki🤗 ben marmariste yasiyorum da. bu aydında kadın doğum hastanesi varmış devlete mi bağlı acaba bilginiz var mı. Yani perinatoloji bolumune gitmek istiyorum detaylı için. Ücretli mi acaba
Hazalaskin Ozlem9794 devlete bağlı canım 182 den randevu alacaksın kadın Doğum ve çocuk hastanesi için ama peritonoloji için üniversite daha iyi diyolar 🤷🏻♀️ Hayırdır sıkıntınız yoktur inşallah
Ozlem9794 Hazalaskin yok yok şükür mugladan da bulamadım da belki ordan bulurum dedim 🙂 teşekkür ederim canım sağol 🥰
CmreKsidar Ozlem9794 ortaca da Fatih Uluç var detaylı icin ama. 1000 TL ymis bende Muğla’dayım Antalya’ya gitmiştim😂
Ozlem9794 CmreKsidar yaa Antalyada devlete mi gittiniz peki . Biz Antalya ilçesinde yaşıyorduk 2 öncesine kadar tayinle marmarise geldik. Şuan keşke antalyada olsam diyorum
CmreKsidar Ozlem9794 yok özel kliniğe gitmistim. Doktorumun önerisiyle bende ortaca da yaşıyorum doktorum Fethiye de. Büyük yerin avantajı daha çok oluyor haklısınız
Ozlem9794 CmreKsidar anladım canım valla burda özel muayenehanelere yaptırayım desem dünya para . Devlette de bulamıyoruz. Hayirlsii bakalım 😕