Dr4 3babymom emerken ağlamaya başlıyorsa ya ağrısı vardır ondan bırakır yada benim çocuğumda bir türlü anlamadığım şekilde bir bulantısı vardır.bence tedbiren bebeğinizin idrar tahlilini verin. Zor değil zaten beze takıp veriyorsunuz. Ben anlayasıya geç kalmıştım 1 ay uğraştım çocuğum düzelince meme de emdi uyudu da. Sütüm de düzeldi.
prematureannesi_ 3babymom benim kızımda öyle yapıyor dinliyor sesleri kalp atışınızı küçücük sesler ona garip geliyor ama sütünüz yetiyordur merak etmeyin yulaf ezmesi yiyebilirsiniz yoğurtla karıştırıp keçiboynuzu pekmeziyle tatlandırıp
Hunilininbirii Solgar bira mayası var tablet şeklinde yorumlarına bakarsanız süt arttırmada çok etkiliymiş doktorum önermişti ama benim kızımın süt alerjisi olduğu için kullanamadım
3babymom Hunilininbirii benim de süt alerjim var ama bakayım alerji ilacı kullaniyorm denerim olmasa bebeğim için
Emily37 3babymom benim bebek hemşirem bi su bardağına dedi bende öyle yapıyorum önemli olan 20 damla olması sanırım.çayda zaten bir fincana 1 tatlı kaşığı diyor canım üzerinde
Emily37 3babymom üzme kendini canım benim atak dönemidir geçicektir.benim ilk bebeğim vallahi saat başı emerdi inan bana ek gıdada bile yer gene emerdi🤦🏻♀️Ama bu sefer zorla uyandırıp emziriyorum bazen buda almıyor memeyi mecbur biberon veriyorum aç kalmasın diye
3babymom Emily37 insan mecbur kalınca veriyo tabi ama üzülmemek elde olmuyo işte İnsallah iyi olur belki de atak dönemidir inşallah düzelir en kısa zamanda sizin de Allah yardımcınız olsun
Nursefa2 3babymom merhaba ebebek de emziren anneler için süt artırmak için bir projeleri var ücretsiz instgramdan ebebek sayfasına girip ordan projeye bakıp bir danışan seçip destek alabilirsiniz bence
3babymom Zumzugukodummuzzingillatirim aynen öyle de hiç uyumuyor her uykusu 10 dk ne gündüz ne gece sürekli kucagimda bu şekilde ben de uyuyamiyorm
Zumzugukodummuzzingillatirim 3babymom anladim… onu oyalayacak biri yokmu peki , esiniz anneniz kayinvalideniz vs.
yigitinannesi0820 3babymom bol.bol su ve uyku çok işe yarıyor.bebegin bu hareketinden sütün olmadığını anlayamazsın cnm bebekler böyle dönemlerden gecebiliyor
3babymom Zumzugukodummuzzingillatirim gelenler de birkaç gün gelip gidiyorlar kalıcı değiller ki bu 3. Bebeğim haliyle illa kosturmacam oluyor iki cocugum okula gidiyor dinlenmeye fırsatım olmuyor
Dematrions 3babymom hergun sabah akşam sıcak duş ile göğüslere masaj yapın .boza ,kuru soğan ,marul bulgur ve tahin tüketin … Ama olayın kilit noktası bol su için ve kuru incir ve kuru kayisi ikisinden hosaf yapıp tüketin.
EcemUgur01 3babymom Bebekten bebeğe değişim gösteriyor. Kimi bebek 1 hafta kimi bebek 1 ay bu dönemi yaşıyor. Genelde çift aylarda atak dönemleri oluyor. 2-4-6-8 ay gibi. Kimi bebek sakin geçiriyor bu aylarını.
3babymom EcemUgur01 şuan 2 bucuk ayı birkaç gün geçmiş bu ayın 15 inde 3 ay oluyor tam İnşallah 3 aya giriyor diye atak dönemi geciriyoruzdur çok huysuzlaniyo dün gece meme emerken sinirden cekistire cekistire emdi bıraktı sonra bı daha emdi bidaha bıraktı sanki süt yok da boşa emiyorm der gibiydi hatta eşim de mama yapalım az bişe verelim dedi baya uğraştık birkaç saat mamayi da doğru düzgün içmiyor biberon tutmayı bilmiyor çok zor